Barça

Abelardo encara somia Europa

Ambició. El tècnic, que acaba contracte a la fi del curs i que ja ha rebutjat una proposta de renovació, aspira a derrotar el Barça per mantenir vives les esperances de classificar-se per a Europa després d’haver lligat ja l’objectiu de la salvació

Tot i que l’Alavés ha complert ja de sobres el seu objectiu de la permanència, el partit no serà un tràmit per als vitorians. Així ho va voler deixar clar Abelardo, que aspira a sumar els tres punts per trencar una ratxa de cinc partits sense guanyar i tornar a enganxar-se a la lluita per les posicions europees.

“No podem permetre que el Barça vingui aquí a passejar-se. Són el millor equip de la lliga, però el futbol és un dels pocs esports en què l’equip que no és superior pot guanyar”, va dir el tècnic, convençut de les possibilitats dels seus. “Hem de sortir sense pressió perquè hi tenim molt a guanyar i poc a perdre. El més important és que ja tenim el nostre objectiu complert i que lluitem per entrar a Europa a falta de cinc jornades, una batalla en què no esperàvem ser-hi”, hi va afegir. Sobre el Barça, Abelardo va destacar la millora de l’equip blaugrana en l’aspecte defensiu: “Han millorat molt en les transicions, en la manera de replegar-se.”

Un futur incert

El tècnic, que a la fi del curs acaba contracte, també va ser qüestionat pel seu futur, però no es va voler mullar. “No és bo desviar l’atenció; aquest tema està apartat fins al final del curs”, va dir el Pitu, que ha rebutjat una proposta de renovació i que les darreres hores l’han situat en l’òrbita del Betis per substituir Setién.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)