Barça

El Benfica ja ha fet una oferta per ell

Mercat. Cillessen vol anar-se’n i el Barça vol 25 milions. Els portuguesos no hi poden arribar i es mira a la Premier

Jasper Cillessen va arribar al Barça durant el mes d’agost de 2016 com a substitut de Claudio Bravo. Aquesta és la seva tercera temporada com a blaugrana, sempre amb un rendiment i un comportament excel·lent. Suplent de Ter Stegen, les seves participacions a la lliga i a la Champions han estat comptades i s’ha limitat a ser el porter de la copa. No li ha anat gens malament en aquesta competició. Dos títols i, dissabte, a Sevilla, podria guanyar el tercer. Titular de la selecció holandesa, ha demostrat sempre que ha jugat que podria ser titular en qualsevol equip d’Europa, també en el Barça, però en el Camp Nou hi ha Ter Stegen. Tot això també ho sap Cillessen, que a 30 anys ha decidit que vol jugar cada diumenge i ha comunicat al club la seva intenció de deixar el Barça aquest estiu.

Amb contracte fins al 30 de juny del 2021, va arribar al Barça procedent de l’Ajax per 13 milions d’euros més dos en variables i li van posar una clàusula de rescissió de 60 milions. Cillessen ja va intentar deixar el Barça l’estiu passat. El club es va remetre en un primer moment a la seva clàusula de rescissió i després a una quantitat que cap equip va voler pagar. L’holandès va tenir converses amb l’Arsenal, però el club anglès no va presentar cap oferta concreta i Cillessen va continuar per tercera temporada defensant la porteria blaugrana. Aquest estiu, però, el Barça es mostra més obert a una negociació i ha rebaixat les seves pretensions econòmiques, tot i que no vol vendre al porter per menys de 25 milions. Saben en la direcció esportiva que Cillessen està cotitzat i que és un dels jugadors amb els quals poden guanyar diners amb els quals afrontar els fitxatges que s’han de fer.

El Benfica

A Portugal asseguren que el Benfica ja s’ha entès amb el porter i que fins i tot ha presentat una oferta al Barça, però aquesta proposta queda molt lluny del que demana el club català. El Benfica mai no podrà arribar a 25 milions d’euros. Els portuguesos no passarien de 15 milions i esperen que una vegada passi la final de copa Cillessen ajudi a arribar a un acord.

El club, però, mira més a la Premier com a possible destinació de Cillessen. “És allà on hi ha els diners”, diuen a can Barça. En aquest sentit, hi ha dos club que apareixen com a possibles destinacions de l’holandès. Un tornaria a ser l’Arsenal, després de la retirada de Petr Cech. També podria entrar en escena el Manchester United si acaba traspassant De Gea.

Un altre club que es podria interessar en Cillessen és, casualment, el València, equip contra el qual possiblement disputarà el seu últim partit com a blaugrana.

El substitut

Si Cillessen se n’acaba anant, com així sembla, caldrà veure qui es converteix en el suplent de Ter Stegen. La direcció esportiva aposta per no repetir la fórmula de tenir dos porters tan titulars, com han estat Bravo i Ter Stegen i després Ter Stegen i Cillessen. En aquest sentit, la direcció esportiva aposta per Iñaki Peña. El porter del filial ja ha anat convocat en alguns partits i creuen que està preparat.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)