Barça

L’Eibar exerceix l’opció de compra de Cucurella

Mercat. El club basc paga els dos milions d’euros pactats i ara el Barça és el següent a moure fitxa. Exercirà també l’opció de recompra per quatre milions. El jugador, vist ahir a la Roca Village, està tranquil

L’Eibar ha exercit l’opció de compra que tenia sobre Marc Cucurella. El club basc ho va fer oficial ahir amb un comunicat. Moviment previsible i que entrava dins els plans del mateix Barça després de la gran temporada que ha fet a Ipurua el futbolista cedit pel club blaugrana. Cucurella ha disputat 31 partits de lliga amb l’Eibar (26 titularitats) i ha estat una peça important en els esquemes de José Luis Mendilibar. Només ha marcat un gol, el que li va fer al Barça en l’empat de l’última jornada de lliga (2-2).

L’Eibar ha pagat 2 milions d’euros per quedar-se’l en propietat i ara és el Barça qui ha de moure fitxa. I la mourà. El Barça té una opció de recompra per 4 milions d’euros, que igual que ha fet l’Eibar, també exercirà. En el seu primer any a primera, Cucurella ha estat un dels noms propis d’aquest Eibar. Mendilibar li ha donat confiança, reubicat en una posició més avançada, i no ha decebut. El d’Alella ha destacat a la banda, per davant de Cote, l’amo del lateral esquerra a l’Eibar, i s’ha revaloritzat en el mercat. El Barça té clar que el repescarà i si arriba una bona oferta, el vendrà per fer caixa. Ara mateix tampoc es descarta l’opció que es pugui quedar com a competència de Jordi Alba. Cucurella, vist ahir mentre passejava per la Roca Village, està tranquil amb el seu futur.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)