Barça

Barça i València, condemnats a entendre’s per Denis Suárez

Mercat. El club blaugrana vol vendre el jugador gallec per 20 milions i ell desitja tornar a estar a les ordres de Marcelino García Toral, que vol comptar amb ell durant tota la pretemporada

La sortida de Denis Suárez al València pot ser un fet més aviat del que es podria preveure. El Barça no compta amb ell, després que el seu rendiment no hagi estat l’esperat des que va tornar de la seva cessió al Vila-real, la temporada 2016/17, i que en l’últim mercat d’hivern s’incorporés, també com a cedit, a l’Arsenal, on gairebé no se l’ha vist. El jugador, que en dues temporades i mitja de blaugrana ha estat titular només en 30 partits –16 en la lliga, tres en la Champions, deu en la copa i un en la supercopa espanyola–, no preveu la possibilitat de continuar, tot i que encara té contracte en vigor. I la seva primera opció és el València, on tornaria a estar a les ordres de Marcelino García Toral. El tècnic asturià ha demanat la seva incorporació i, de fet, ja s’han produït els primers contactes entre el director general valencianista, Mateu Alemany, i el director executiu del Barça, Òscar Grau.

Les tres parts, els dos clubs i el futbolista, volen el mateix. Tot fa pensar, doncs, que l’operació depèn solament d’un acord econòmic. El Barça demana 20 milions d’euros, una quantitat a la qual, de moment, no està disposat a arribar el València. Ahir, a més, va transcendir el possible interès de l’Atlético de Madrid, que, desencantat per la marxa de Pablo Fornals al West Ham, s’hauria fixat en Denis Suárez per reforçar el mig del camp. Els 20 milions no serien cap problema per al club madrileny, però sí la predisposició del jugador. I és que Denis frisa per tornar a jugar a les ordres de Marcelino, amb qui la temporada 2015/16, al Vila-real, va viure els seus millors dies a primera divisió.

De fet, la idea de jugar al València de Marcelino li ronda pel cap, a Denis Suárez, des de fa prop d’un any, quan va coincidir a les vacances amb el també gallec Santi Mina. Marcelino, per la seva banda, resa per poder comptar amb ell abans de la pretemporada perquè no vol repetir l’experiència de l’any passat amb Gonçalo Guedes, que va arribar a última hora en el mercat estival i va trigar a entrar en la dinàmica de l’equip. Denis tindria reservada la banda esquerra de l’atac valencianista, on formaria un interessant tàndem amb José Luis Gayà. Per altra banda, no és la primera vegada que el tècnic de Villaviciosa demana un futbolista a qui va entrenar i que li va oferir un rendiment satisfactori: ja ho va fer fa dues temporades amb el central Gabriel Paulista, que també va estar a les seves ordres al Vila-real.

RENDIMENT BAIX

Només ha estat titular en 30 partits en dues temporades i mitja al Barça

VOL EL VALÈNCIA

L’Atlético podria pagar els 20 milions, però el jugador vol tornar amb Marcelino

COMPTA AMB ELL

Marcelino li té reservada la banda esquerra de l’atac del València
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)