Barça

“Vull ser un més dels grans jugadors holandesos que han jugat en el Barça”

Barça. Frenkie De Jong no defuig responsabilitats en les seves primeres manifestacions després d’aterrar a Barcelona

Amb un somriure d’orella a orella, Frenkie De Jong ha aterrat, a última hora d’aquesta tarda, a l’aeroport del Prat i ha realitzat les seves primeres manifestacions a terres catalanes com a futbolista del FC Barcelona. “Estic molt content de ser aquí finalment. De petit era un somni per a mi jugar al Barça i ara estic aquí així que és fantàstic. Estic desitjant trepitjar el Camp Nou per primera vegada, tinc moltes ganes”, han estat les seves primeres paraules per als mitjans de club, en les quals no ha fugit dels tòpics.

El futbolista, de 22 anys, arriba per jugar en la zona que abans van ocupar alguns dels seus jugadors de referència, com són Xavi i Iniesta. El seu ídol, però, és algú amb qui a partir de la temporada que ve compartirà vestidor: “Estic content de poder jugar al costat de Messi, sempre l’he seguit. Ara el meu ídol serà el meu company”. Per altre banda, i com no podia ser d’una altra manera, De Jong ha destacat la íntima relació entre la proposta de joc de l’equip on s’ha format, l’Ajax, i la del FC Barcelona. “M’agrada la forma de jugar del Barça, la seva filosofia i la de l’Ajax són molt similars. Crec que gaudiré”, ha dit. En el mateix sentit, no ha defugit la responsabilitat d’algú que arriba al Camp Nou des d’un lloc tan important en la història blaugrana com és Holanda. “El Barça i el meu país sempre han tingut una connexió especial, espero mantenir-la. Vull ser un més dels grans jugadors holandesos que han jugat en el FC Barcelona”.

Demà, a les 18.15 hores, serà presentat a l’Auditori 1899.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)