Barça

Reunió Grau-Gil Marín per Antoine Griezmann

Mercat. Bartomeu confirma la trobada Barça-Atlético: “Griezmann ens interessa”

Antoine Griezmann, Neymar, Coutinho, Dembélé... molts noms propis han aparegut en la compareixença de Josep Maria Bartomeu de fa uns instants a l’Auditori 1899. Sobre Griezmann, una certesa. Bartomeu ha admès que ahir va tenir lloc una reunió entre Òscar Grau i Miguel Ángel Gil Marín, a Madrid, per abordar el tema i veure si finalment el Barça executa la clàusula o el fitxatge es fa de forma fraccionada per una quantitat lleugerament superior als 120 milions d’euros.

Quan se li ha preguntat pel jugador ha estat clar: “Griezmann ens interessa. Puc dir que s’ha produït aquesta reunió, però no puc donar detalls”. Preguntat pel fet que el Barça fitxi el futbolista francès després de la seva negativa d’ara fa només un any, Bartomeu ha posat com a exemples a homes com Thierry Henry, David Villa i Cesc Fàbregas, casos similars en el fet que també van arribar després de diversos intents anteriors, tot i que cada cas és completament diferent a l’altre i hi ha molts matisos entre tots ells.

A ningú se li escapa que el fitxatge d’Antoine Griezmann pel Barça és una realitat. El fet que bartomeu n’hagi parlat just el dia que el club presenta a Frenkie de Jong n’és la prova més evident.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)