Barça

Un nou homenatge a Cruyff a través d’una col·lecció de roba

Novetat. El FC Barcelona llança la col·lecció de roba ’Gallina de piel’ i els productes es podran adquirir únicament a la Barça Store, la botiga del Camp Nou a partir de l’1 d’agost.

Nou homenatge del FC Barcelona a Johan Cruyff. El club blaugrana llança una col·lecció de roba i accessoris exclusiva anomenada Gallina de piel que pretén retre homenatge a la figura del tècnic holandès. Els diferents productes es podran adquirir únicament a la Barça Store, la botiga del Camp Nou a partir de l’1 d’agost. La col·lecció és un homenatge a Johan Cruyff a través de frases que porten el seu segell i que transmeten els seus coneixements del futbol i de la vida. Alguns dels diferents articles que es posaran a la venda són una rèplica exacta de la samarreta del 1979 que portava amb el número 9.

També s’inclouen samarretes de màniga curta amb frases com “Salid y disfrutad” i “Gallina de piel” i polos de color blau marí amb la silueta de Cruyff en una posició icònica de la llegenda holandesa. També formen part de la col·lecció accessoris com una gorra amb la mateixa silueta, una cartera o una pilota vintage que incorporen altres frases molt reconegudes de Cruyff com són “el futbol es juga amb el cap i les cames són per ajudar-te”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)