Barça

Malcom, ara sí, oficial

Acord total. El brasiler signa amb el Zenit per cinc anys i el Barça es reserva el dret a una plusvàlua en el cas d’una futura venda

El 26 de juliol d’ara fa un any Malcom era presentat amb el Barça a la seu de Nike a Beaverton. Presentació amb cert pedigrí dins el marc de la gira nord-americana i plena de soroll mediàtic després de robar el jugador a Monchi i a la Roma en l’últim instant. Un any després Malcom és ja nou futbolista del Zenit de Sant Petersburg. Oficial. El Barça va donar oficialitat a l’acord ahir passades les tres de la tarda a través d’un comunicat en què desitja molta sort al brasiler en la seva nova etapa al futbol rus.

Malcom signa amb el Zenit per a les cinc temporades vinents, en una operació tancada finalment per 40 milions d’euros fixos i cinc en variables. A més, el Barça es reserva el dret a una plusvàlua en el cas d’una futura venda del futbolista brasiler. El Barça, doncs, recupera la inversió feta l’estiu passat, quan va pagar per ell 40 milions fixos més un altre milió en variables al Girondins de Bordeus.

Malcom tanca la seva efímera etapa al club blaugrana després d’haver jugat 1.067 minuts en el còmput global de totes les competicions i haver marcat quatre gols –un en la lliga, un en la Champions contra l’Inter i dos en la copa, un dels quals en l’eliminatòria contra el Real Madrid.

El jugador va superar amb èxit la revisió mèdica i ja ha tingut el primer contacte amb el seu nou tècnic, Serguei Semak. “El Zenit és un equip amb nom en l’àmbit europeu. Vull donar el millor de mi aquí, a Sant Petersburg, i demostrar tot el meu talent”, assegura en declaracions al web oficial del Zenit.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)