Barça

Wagué, competència directa per a Semedo

Alternativa al carril dret. El senegalès, que s’ha incorporat aquesta mateixa setmana a la pretemporada, passa a tenir fitxa del primer equip

Frenkie de Jong, Antoine Griezmann, Neto i Moussa Wagué. El lateral senegalès es converteix en el quart reforç d’aquest nou Barça per a la temporada 2019/20. L’opció estava damunt la taula des de feia setmanes i ja és del tot oficial: Wagué tindrà dorsal del primer equip. El futbolista africà segueix els passos d’ara fa un any de Carles Aleñá i ell també tindrà fitxa del primer equip. Hereta el dorsal número 16 de Sergi Samper, que anteriorment havien lluït futbolistes com el mateix Sergio Busquets i Xavi Hernández. També l’han lluit Òscar Garcia, Dragan Ciric, Mario, Sylvinho, Douglas, Sandro i Gerard Deulofeu.

Wagué serà l’alternativa al lateral dret. Competència directa per a Nélson Semedo. Amb els nous plans que Ernesto Valverde té previstos per a Sergi Roberto de cara a aquesta temporada i el seu nou rol al mig del camp, Semedo i Wagué queden com a amos del carril dret. El senegalès ja sap què és jugar amb el primer equip. Sense anar gaire lluny, la temporada passada ja va disputar tres partits a les ordres de Valverde. Tots tres, en el tram final de la temporada. El seu debut oficial en la lliga va ser el 13 d’abril al camp de l’Osca. Valverde també li va donar la titularitat a Balaídos contra el Celta, i també va ser protagonista al camp de l’Eibar en l’última jornada del campionat de lliga. Curiosament, no ha jugat encara al Camp Nou. El seu debut a l’estadi podria produir-se demà, en el trofeu Joan Gamper, contra l’Arsenal d’Emery.

La temporada passada amb el Barça B, Moussa Wagué va jugar un total de 20 partits i va marcar 2 gols. I aquest estiu ha estat subcampió de la copa d’Àfrica amb el Senegal, després de perdre la final contra Algèria. El lateral s’ha incorporat aquesta mateixa setmana a la pretemporada com ho han fet també Luis Suárez i Arthur.

TRES PARTITS

El curs passat ja va jugar en la visita a Osca, a Balaídos i al camp de l’Eibar

EL GAMPER

No sap encara què és jugar al Camp Nou; el debut serà contra l’Arsenal
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)