Barça

Cap als Estats Units a fer feina

Pretemporada. Després d’estar al juliol al Japó, els jugadors del primer equip tornen a fer les maletes i avui marxen per jugar dos amistosos contra el Nàpols, a Miami i a Michigan, i també per complir amb diversos actes institucionals

Després de la gira pel Japó i de la disputa del trofeu Joan Gamper, el FC Barcelona posarà punt final a la pretemporada als Estats Units, on es desplaça avui per disputar els últims amistosos, tots dos contra el Nàpols, el 7 d’agost a Miami i el 10 d’agost a Michigan. El conjunt que entrena Carlo Ancelotti va quedar subcampió de la lliga italiana. El següent partit ja serà el debut en la lliga contra l’Athletic a San Mamés.

El viatge del FC Barcelona als Estats Units inclourà, a més, una sèrie d’actes socials i institucionals, entre els quals destaquen la Barça Fest Miami, que tindrà lloc a l’àrea de Bayfront, el 6 d’agost, el dia abans del partit, entre les 18 h i les 22 h (hora de Miami). Aquesta festa inclourà diverses activitats de diversió i entreteniment de temàtica Barça i disposarà d’un escenari on actuaran Play-N-Skillz i Pedro Capó, autor d’un dels èxits de l’estiu, Calma.

A més d’aquesta festa, hi ha previstos també diversos actes i trobades amb les penyes dels Estats Units i l’Amèrica Central, així com activitats amb algunes de les Barça Academy del país, amb la participació de l’exjugador i actual ambaixador, Belletti. El mercat americà és estratègic per a l’entitat blaugrana, que disposa d’una oficina permanent a la ciutat de Nova York des de l’any 2016.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)