Barça

“No em penedeixo de res, confio en aquest equip”

Presentació. El fracàs europeu de la temporada passada va estar present en el discurs inicial de Leo Messi, que va demanar que es doni més valor al títol de lliga, la vuitena en onze anys

El fracàs europeu de la temporada passada va estar present en els discursos inaugurals que van fer Ernesto Valverde i Leo Messi, com a entrenador i capità del primer equip del Barça. Aquella derrota contra el Liverpool va deixar els blaugrana molt tocats, tant que durant molts dies es va parlar de la continuïtat del tècnic a la banqueta i de si calia fer una remodelació profunda de la plantilla. Perdre la final de la copa del Rei contra el València tampoc va ajudar a calmar els ànims. La desfeta en la Champions, el títol que més il·lusió feia a l’afició i que tothom donava per fet que era el gran objectiu de l’equip després del discurs de Messi. Aquell de “la copa linda y deseada” que el va perseguir durant la temporada.

Doncs bé, exercint un cop més com a capità, Leo, es va reafirmar en el que ja havia dit l’any passat. Ni un pas enrere en la seva ambició i la del grup. “És difícil dir alguna cosa avui després de la temporada. Però no me’n penedeixo. Repeteixo el mateix que l’any passat. Confio en aquest equip i no tinc dubtes que tornarem a lluitar per tot”, va afirmar. També va voler reivindicar el títol de lliga aconseguit. “El final de la temporada passada va ser una mica amarg, però hem de valorar haver guanyat la 8a lliga en 11 anys. Això en qualsevol equip seria grandiós i aquí també. D’aquí uns anys veurem la dificultat d’això”, va assenyalar. Valverde va reconèixer que el cop va ser dur però espera que en aquesta temporada puguin rescabalar-se’n. “Vam guanyar i vam perdre. Sempre volem guanyar. La temporada passada no ho vam fer o no ho vam saber fer. Comencem un nou any i esperem arribar al maig amb opcions de guanyar les 4 competicions. Només ho podem aconseguir amb vosaltres i amb el talent d’aquests jugadors”, va dir.

Pel que fa a la presentació, les ovacions més grans van ser per a Messi i dos dels fitxatges d’aquesta temporada, per a Frenkie de Jong, que il·lusiona molt, i per a Griezmann, amb el perdó guanyat.

ELS DISCURSOS DE L’ENTRENADOR I EL CAPITÀ

Repeteixo el mateix de l’any passat. Confio en l’equip i no tinc dubtes que tornarem a lluitar per tot
Leo Messi
El final de la temporada passada va ser una mica amarg però hem de valorar guanyar la 8a lliga en 11 anys
Leo Messi
Vam guanyar i vam perdre. Comencem un nou any i esperem arribar al maig amb opcions per tot
Ernesto Valverde
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)