Barça

Luis Suárez demostra que continua sent el 9 referent

54è Joan Gamper. Un magnífic gol de l’uruguaià en engaltar a la primera una assistència de Sergi Roberto dona el seu trofeu al Barça i envia el missatge que continua sent un dels intocables

És el mateix Luis Suárez qui sempre diu que ja té una edat i que entendria que el Barça comencés a rastrejar el mercat en busca del seu substitut o que ha de jugar menys minuts per arribar en forma als moments decisius de la temporada. Però quan la pilota comença a rodar sembla que se n’oblidi. No li agrada que li recordin aquestes paraules i encara menys quedar-se a la banqueta o deixar un partit abans d’hora. És el que té ser una bèstia competitiva com n’hi ha poques actualment.

El fitxatge de Griezmann semblava una amenaça a la seva condició d’intocable. I més encara perquè Valverde ha fet jugar el francès de punta de referència en tots els partits d’aquest estiu. Luis Suárez, per si de cas, ja va començar a marcar territori en el seu primer partit d’aquesta pretemporada. Va entrar al camp en el minut 63 substituint Dembélé. Ho va fer entre una gran ovació. El públic que ahir era al Camp Nou no li va passar gens de factura per haver-se operat abans de la final de la copa del Rei. Va coincidir sobre la gespa uns quants minuts amb Griezmann, a qui va donar instruccions per col·locar-se bé sobre el camp. Va quedar absolutament demostrat que poden compartir onze, amb el francès lleugerament desplaçat a l’esquerra.

Va estar a punt de marcar en una bona jugada individual però la seva rematada picada va topar al lateral de la xarxa de la porteria de l’Arsenal. Però es reservaria el millor per sentenciar el Gamper en l’últim minut. Desmarcada impecable, assistència magnífica de Sergi Roberto i rematada acrobàtica al primer toc. Un gol d’“aquí estic jo”.

NO PERDONA

Era el primer partit de Luis Suárez aquesta pretemporada i ja ha marcat un gol

DUET

Durant bona part del segon temps va coincidir en la davantera amb Griezmann

Tres fitxatges en l’onze inicial d’Ernesto Valverde

El partit contra l’Arsenal era la presentació oficial de l’equip davant l’afició al Camp Nou i Ernesto Valverde va entendre que el que volien els seguidors, sobretot, era veure els nous fitxatges sobre la gespa. Ja que Messi va quedar descartat que jugués abans de l’inici del partit, malgrat que el públic va demanar la seva presència en més d’una ocasió, així com Junior Firpo, tot just arribat a Barcelona, el més adient era fer sortir en l’onze titular les principals cares noves per a aquesta temporada. Neto va jugar en lloc de Ter Stegen, i De Jong va estrenar titularitat aquesta pretemporada actuant com a mig centre. Griezmann era el referent en atac. Va ser el primer amistós en què el migcampista holandès i el davanter francès coincidien sobre la gespa. Esperem que ho facin sovint.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)