Barça

Messi es lesiona i no viatja als Estats Units

Contratemps. L’argentí, que tornava avui al matí als entrenaments, té una lesió de primer grau al soli i podria estar dues setmanes de baixa

Males notícies pel FC Barcelona. Leo Messi, que ha tornat avui al matí als entrenaments després de les vacances estiuenques, s’ha retirat de la sessió per unes molèsties a la cama dreta. Les proves realitzades han mostrat que té una lesió de primer grau al soli. D’aquesta manera, Messi es quedarà a Barcelona fent recuperació i no viatjarà a la gira pels Estats Units i la seva evolució en marcarà la disponibilitat. Podria estar dues setmanes de baixa i arribaria molt justet a la primera jornada de lliga.

Per a aquesta gira, el tècnic blaugrana Ernesto Valverde ha decidit convocar a un total de 26 jugadors: Ter Stegen, N. Semedo, Piqué, I. Rakitic, Sergio, Todibo, Coutinho, Arthur, Suárez, O. Dembélé, Rafinha, Neto, Lenglet, M. Wague, Griezmann, Jordi Alba, Aleñá, S. Roberto, F. De Jong, Vidal, Umtiti, Junior, Iñaki Peña (25), C. Pérez (27), Riqui Puig (28) i Abel Ruiz (29).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)