Barça

Ernesto Valverde

Entrenador del FC Barcelona

“Ara, a veure si millorem fora de casa i continuem sumant”

Després del partit, Ernesto Valverde va mostrar-se moderadament satisfet per la victòria del seu equip sobre el Vila-real. “A casa estem fent bons partits i avui [per ahir] també ha estat així. És veritat que en l’últim terç de la primera part no hem estat be, després de la lesió de Messi. Ens hem aturat i ens han dominat, per això hem rebut el gol. Però en la segona part hem estat millor: hem tingut possibilitats per fer el tercer gol. Ara, a veure si millorem fora de casa i continuem sumat”, va comentar.

Preguntat per la lesió de Messi, el tècnic blaugrana va explicar que l’argentí “té molèsties a l’adductor i hem preferit canviar-lo, per precaució.” Valverde va revelar també que avui se li faran proves per veure l’abast de la lesió que té i va reconèixer que “els entrenaments que no ha fet aquest estiu són un handicap, com ho són també per als altres jugadors que han estat lesionats, que han d’agafar la forma en els partits”. Sobre Antoine Griezmann, el tècnic va dir: “Sabíem que pot jugar en totes les posicions de la davantera. Treballa i s’implica en el joc. El veiem bé, cada dia més integrat.” I sobre Luis Suárez, que ahir no va tenir una bona nit, va puntualitzar que “encara ha d’agafar la forma” i que “tot té el seu procés.” Valverde va recordar també que l’uruguaià “fa només nou dies va marcar dos gols” i que “és el tercer màxim golejador de la història del Barça”.

MESSI

“L’hem canviat per precaució. Els entrenaments que no ha fet són un handicap”

LUIS SUÁREZ

“Ha d’agafar la forma i tot té un procés. Però fa només nou dies va fer dos gols”
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)