Barça

Puyol refusa la cadira de director esportiu

Oferta declinada. L’excapità agraeix l’oferiment de Bartomeu, però no veu que sigui el moment idoni per tornar

Ha tornat Víctor Valdés, però el retorn d’una altra institució com Carles Puyol haurà d’esperar. El gran capità ha decidit declinar l’oferta del Barça. El club li havia ofert la cadira de nou director esportiu, però el de la Pobla de Segur considera que ara mateix no és el moment indicat per tornar al Barça. No amaga el seu desig de tornar en un futur pròxim al club dels seus amors, però creu que ara no és l’hora. “En les últimes setmanes s’han publicat diverses notícies sobre la meva possible incorporació al FC Barcelona com a director esportiu. És per això que em veig amb l’obligació de comunicar a tota la família culer que, després de meditar-ho molt, he decidit no acceptar l’oferta del club”, anunciava ahir a la nit el mateix Puyol a través de les xarxes socials.

El capità confessa que “no ha estat una decisió fàcil”. “Sempre he dit que m’agradaria tornar algun dia a casa meva, però diversos projectes personals en els quals em trobo immers ara mateix m’impedirien dedicar la dedicació exclusiva que mereix aquest càrrec”, afegeix en el seu comunicat. “Vull agrair al club la confiança dipositada en la meva persona per oferir-me una posició de tanta responsabilitat com aquesta. Salut i visca el Barça!”, conclou.

Des del buit deixat per la marxa de la figura de Pep Segura, el president Josep Maria Bartomeu havia estat temptejant Carles Puyol, amb l’objectiu que l’excapità liderés la parcel·la esportiva, al costat d’Éric Abidal i Ramon Planes. Carles Puyol ja va ser ajudant de l’anterior director esportiu Andoni Zubizarreta. Puyol va abandonar el càrrec com a adjunt a la direcció esportiva el 5 de gener del 2015, només tres mesos i mig després d’incorporar-se a la secretaria tècnica, en una decisió personal totalment lligada a la destitució d’Andoni Zubizarreta.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)