Barça

Valverde: “Hem de fer un pas endavant a fora de casa”

Roda de premsa prèvia al Getafe-Barça. Ernesto Valverde

Ernesto Valverde acaba de comparèixer fa només uns minuts en roda de premsa per parlar del partit que el seu equip disputarà demà al Coliseum Alfonso Pérez contra el Getafe de Pepe Bordalás. Aquestes han estat algunes de les seves respostes més interessants:

Sobre el Getafe

“Serà un partit similar als dels dos últims anys. El Getafe és un equip rocós, que concedeix poques oportunitats al rival i que sempre juga amb moltíssima intensitat. També tenen jugadors amb capacitat per desplegar-se bé en atac. Les últimes vegades recordo que hem patit quan hem jugat allà”.

La mala ratxa a fora de casa

“No només no hem guanyat encara a fora de casa, si no que tampoc no hem fet bons partits. És el moment de fer un pas endavant en aquest sentit. I tinc clar que el Getafe ens obligarà a fer un gran partit”.

Sobre l’estat físic de Messi

“Esperem que aviat estigui amb l’equip. No és una lesió greu”.

Sobre Luis Suárez

“Luis porta pocs partits amb l’equip. Necessita temps. És un cas similar al de Messi i Dembélé. Necessiten partits”.

Com veu a l’equip?

“No posaré el focus en la pretemporada que hem fet. Som el Barça i tots sabem els compromisos que tenim. Quan l’equip guanya es diu que l’equip físicament està bé, i quan l’equip perd la tendència és dir que l’equip físicament no està bé”.

El sopar de conjura de dimecres

“Em sembla un fet habitual en tots els equips. Ho veig normal. Lògicament quan les coses no van com un voldria, aquest tipus de sopars sempre tenen una connotació especial de cara a la premsa”.

Sobre Ansu Fati

“Si finalment va convocat amb la sub-21, coincidiria amb l’aturada per seleccions. Si juga amb la sub-17, el perdríem per una quants partits, això és així. Veurem què passa. És una cosa de club i federació. A mi m’agradaria tenir-lo a disposició i que pugui estar amb nosaltres”.

El judici Barça-Neymar

“Crec que no ha existit ni una sola roda de premsa en què no haguem parlat de Neymar. Pensava que això s’acabaria el dia que es va tancar el mercat però veig que no. Això no s’acaba mai. Jo no tinc res a dir sobre el judici. Són coses internes del club”.

La multa pel cas Griezmann

“Desconec els detalls de tot aquest tema. No tinc res a dir”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)