Barça

Bartomeu i Piqué es reuniran per tancar tota la polèmica

Es fa gran. Encara no s’ha fixat la data i ahir el Col·legi de Periodistes també va censurar les paraules del defensa i demana respecte

Josep Maria Bartomeu i Gerard Piqué es veuran les cares encara en una data sense determinar per intentar posar fi a la polèmica iniciada pel defensa després de vèncer el Getafe. Piqué va insinuar que des de la directiva s’incitava periodistes afins a escriure articles negatius per a la plantilla en una clara referència a l’article que Xavier Bosch va publicar al Mundo Deportivo en què certificava amb diversos exemples que el grup havia aconseguit massa quota de poder dins el club.

Sobre aquest afer, també hi va dir la seva el Col·legi de Periodistes. Lamenta les acusacions i demana respecte: “No ens cansarem de demanar més respecte per a l’ofici i els seus professionals.” Assegura: “Els periodistes no acceptem que ens diguin com hem de fer la nostra feina.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)