Barça

Doblet de Suárez i primera victòria a la Champions (2-1)

Barça-Inter. Dos gols de l’uruguaià donen vida a un Barça que remunta un difícil partit contra l’Inter i se situa amb quatre punts en dues jornades

Remuntada d’or del Barça al Camp Nou davant d’un gran Inter, amb clar protagonisme de Luis Suárez, autor dels dos gols de l’equip de Valverde. Doblet de l’uruguaià i primera victòria del Barça en la Champions. Els blaugrana se situen amb quatre punts al capdavant del grup juntament amb un Dortmund que ha fet també la feina en la visita a Praga.

L’Inter ha marcat en la seva primera arribada ja en el minut 2 de partit. Piqué es precipita fent el pas endavant i sortint de la seva zona, pilota a l’espai per Lautaro Martínez, l’argentí li guanya el cos a cos i la cursa a Lenglet i supera Ter Stegen amb un bon xut creuat. Letal l’equip de Conte.

L’equip italià ha estat millor en tot el primer temps i sort n’ha tingut el Barça de l’aparició de Semedo i Ter Stegen en dues accions clau posteriors. Primer Semedo tapant un xut de Barella (32’) i després l’alemany posant una mà increïble a baix per desfer una rematada de cap boníssima de Lautaro (37’). Malament el Barça en uns primers quaranta-cinc minuts on cada transició de l’Inter es convertia en perill real.

Valverde ha buscat canviar el guió de partit i Busquets ha estat el damnificat. Ha entrat Arturo Vidal i el xilè ha estat qui ha fet la centrada en el gol de l’empat. Golàs de Luis Suárez, que s’ha inventat una rematada espectacular al primer toc des de fora de l’àrea, impossible d’aturar per a Handanovic (57’).

L’uruguaià no ha fet el seu millor partit, però ha estat absolutament decisiu. Un doblet que val tres punts. Golàs en l’1-1 i golàs en el 2-1. Cavalcada de Leo Messi, que tornava avui a l’equip, passada al seu soci, control orientat de Suárez per desfer-se de Godín i rematada al fons de la xarxa davant un Handanovic venut (84’).

També ha reaparegut Dembélé després de ser baixa a Getafe. Valverde recupera efectius amb vista al partit de diumenge contra el Sevilla.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)