Barça

Messi: “Hem de guanyar per evitar els enrenous”

Zona mixta.L’astre argentí destaca la importància del triomf davant l’Inter per sobre del soroll dels últims dies i dels rumors sobre la poca entesa amb Griezmann

Després dels primers 90 minuts sense ensurts de Messi en la temporada 2019/20, l’argentí ha decidit sortir a la zona mixta del Camp Nou. “Avui l’important és parlar de la victòria de la Champions. La relació amb la directiva? Estem bé. Hem de guanyar per evitar els enrenous perquè vindran molts dies sense futbol”, ha dit Messi després del triomf davant l’Inter de Milà de la segona jornada de la Champions League.

L’argentí ha admès que “té ganes d’arrencar” i que, poc a poc, anirà guanyant ritme. “Avui ja he pogut jugar els 90 minuts. En tenia ganes”, ha dit.

Més enllà de fer el gest d’apagar les brases entre directiva i equip que s’havien generat en els últims dies després de les declaracions de Gerard Piqué, Messi també ha volgut dir la seva sobre Griezmann: “No tenim cap problema. A poc a poc ens anem obrint... Hi ha bon ambient al vestidor i esperem que l’equip segueixi en aquesta dinàmica”, ha explicat Messi que creu que l’equip encara té marge de millora. “Ens està costant. Tots els equips d’Europa estan tenint problemes en aquest inici. És normal. Les pretemporades tenen viatges, no s’entrena bé... És normal”, ha sentenciat l’astre argentí, que avui no ha vist porteria per ha donat una assistència magistral al seu amic Luis Suárez.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)