Barça

E. Valverde

Entrenador del Barça

“Hem jugat molt bé. A Ipurua es pateix molt”

Ernesto Valverde no creu que la victòria del Barça a Ipurua fos fàcil. El tècnic blaugrana tenia molt de respecte al rival d’ahir i ho va demostrar. “Hem fet un gran partit. L’Eibar pressiona molt i no et deixa jugar amb comoditat. Aquí es pateix molt, t’obliguen a estar molt atent a defensar bé les centrades laterals, a buscar solucions amb pilotes llargues”, va dir després del partit. Valverde va subratllar les claus del triomf del seu equip: “Era important generar incertesa al contrari. Quan els hem entrat un parell de vegades per fora, ja no estaven tan segurs en la pressió. Tot i que hem patit amb les seves pilotes llargues i quan ens centraven. Cada centrada era una situació de perill.”

Preguntat pel trident format per Griezmann, Messi i Luis Suárez, que es va repartir els gols d’ahir, l’entrenador del FC Barcelona va comentar que “és una qüestió de temps que Griezmann es vagi emmotllant als seus dos companys d’atac”. “Els grans jugadors sempre s’entenen i sempre es troben. Al final, amb temps i amb partits, encara es trobaran més i millor”, va dir també. Quant a l’ajornament del clàssic, que s’havia de jugar dissabte vinent i que, molt probablement, es disputarà el 18 de desembre, data en què estan d’acord Barcelona i Real Madrid, Valverde va ironitzar dient que: “Sembla que no està de moda posar-se d’acord en la política. Espero que en això, sí.”

Sobre De Jong, que va protagonitzar una actuació tan bona que va merèixer l’ovació de tot el públic, va destacar que: “Està fent un gran inici de temporada. Ens dona molt pel seu desplegament físic. No para. I així li ho ha reconegut el públic.” Finalment, Valverde va subratllar que el joc de l’Eibar obliga a buscar les pilotes llargues. “Quan intentes combinar una mica, no et deixen. Per això els nostres davanters miraven de trencar la seva línia avançada.”

EL TRIDENT

“És una qüestió de temps: Griezmann s’ha d’emmotllar a Messi i Suárez”

LA DATA DEL CLÀSSIC

“No està de moda posar-se d’acord en la política. Espero que en això, sí”
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)