Barça

“L’any passat Messi no hi era i vam fer un partidàs”

Valverde. Defensa que, malgrat l’absència de l’argentí, el seu equip vol la victòria i assenyala que els menys habituals tenen una gran oportunitat

L’absència de Leo Messi va ser la gran sorpresa en la convocatòria del Barça per enfrontar-se a l’Inter en l’última jornada de la primera fase de la Champions. Lògicament, moltes de les preguntes que li van fer, a Valverde, van fer referència a la baixa de l’argentí.

El tècnic no va voler revelar com s’havia gestionat que no hagi viatjat perquè “les coses internes són internes”, però va defensar la seva decisió tot recordant que acumula molts partits seguits jugant i que ara en venen d’altres d’importants i també va defensar que poden ser competitius sense Messi. Sense anar més lluny, va recordar que la temporada passada en aquest mateix estadi van fer un gran partit sense Leo. “Messi té descans i res més. Estem classificats i venen altres jugadors, i això és el que importa. L’any passat ja vam fer un gran partit i tampoc hi era Messi”, va afirmar.

Valverde, que va confirmar que Neto demà serà titular, espera “el millor Inter”, perquè s’hi juga la vida, però també va recordar que els italians la temporada passada estaven en la mateixa situació i no van ser capaços de vèncer el PSV. “És un repte important perquè ells es juguen el pas, però la nostra intenció és competir en un gran ambient.” El tècnic blaugrana va elogiar l’Inter, el líder de la lliga italiana, del qual considera que conserva “l’esperit” de la temporada passada, però que aquest any està competint molt bé i és molt perillós al davant amb Lautaro i Lukaku. Precisament li van preguntar sobre el primer, que sona com a possible fitxatge del Barça. “Lautaro és ràpid, potent, està fent una gran temporada. Ens va marcar un gol de força, corrent a l’espai. S’entén molt bé amb Lukaku. És una mica diferent de Luis Suárez, però no vull parlar de jugadors que estan en altres equips”, va aturar-se veient per on anaven els trets.

Va esquivar preguntes sobre possibles moviments en el mercat d’hivern, com per exemple la sortida d’Aleñá mitjançant una cessió, o la d’Arturo Vidal, que interessa a l’Inter. “No tinc constància que s’hagin reunit amb l’Inter.” Valverde no va confirmar si Riqui Puig tindria minuts en el partit i va recordar que amb ell també han viatjat altres jugadors del filial. El tècnic espera que els menys habituals demà donin la cara. “Espero que els que estan jugant menys demà donin un gran nivell i aprofitin l’oportunitat.” Finalment, va confirmar que Arthur va tornar amb molèsties de l’última concentració del Brasil i que aquestes s’han reproduït i no li acaben de marxar. “Li han anat a més i preferia parar per veure com seguia. L’any passat va tenir problemes tot l’any”, va concloure.

EL MÉS DESTACAT

Lautaro és ràpid, potent, està fent una gran temporada. Ens va marcar un gol de força, corrent a l’espai. S’entén bé amb Lukaku
Messi té descans i res més. Estem classificats i venen altres jugadors, i això és el que importa. Volem fer un bon partit
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)