Barça

Reapareixen Jordi Alba i Semedo

Bones notícies. Els dos laterals van tenir minuts a Sant Sebastià i estan preparats per al clàssic de dimecres contra el Real Madrid

La visita del Barça al Reale Arena va portar bones notícies per a Ernesto Valverde. El tècnic blaugrana va recuperar un dels seus homes més importants, Jordi Alba, bàsic per la banda esquerra en fase defensiva i també ofensiva. El de l’Hospitalet de Llobregat s’havia fet un trencament al bíceps femoral de la cama esquerra a principi de novembre contra l’Slavia de Praga. Ha estat més d’un mes de baixa perquè ningú s’ha volgut precipitar, tenint en compte que la lesió era una recaiguda de la que ja s’havia fet a Dortmund. Alba va ser titular i va jugar fins al minut 73, demostrant que està preparat per jugar el clàssic de dimecres contra el Real Madrid. Va haver de treballar per superar la velocitat de Portu primer i l’habilitat de Januzaj després.

Alba va ser substituït precisament per Nelson Semedo, que també tornava després d’una altra lesió. El portuguès va caure lesionat pocs dies després que ho fes Alba. Es va fer un trencament al soli de la cama esquerra, i els metges van preveure una baixa de cinc setmanes. Semedo, que pot actuar per les dues bandes, ha treballat per arribar també al clàssic. Va tenir poc més d’un quart d’hora per agafar ritme i es va mostrar ofensiu. És bastant possible, però, que comenci el clàssic a la banqueta, tenint en compte el bon moment de forma de Sergi Roberto.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)