Barça

Griezmann, amb fam de clàssic

Expectatives. El francès, impactat encara avui pel record de l’ovació a Ronaldinho al Bernabéu del 2005, viurà dimecres el seu primer Barça-Madrid al Camp Nou

Gol contra la Real en el seu retorn a Donosti, gol contra el Mallorca i gol contra el Borussia Dortmund en la Champions, el seu primer a Europa amb la samarreta del Barça. O el que és el mateix: tres gols en els últims cinc partits oficials. Griezmann arriba endollat al seu primer Barça-Madrid.

El gol contra Albània en l’última aturada per seleccions i el fet d’haver certificat amb França la seva presència en la pròxima Eurocopa sembla que van ser una bona injecció anímica. És així. Antoine va tornar de Clairefontaine desbloquejat mentalment. Des d’aleshores, dos gols en la lliga i un altre en la Champions. Premi en tres dels últims cinc partits. Només se li han resistit Butarque i el Wanda. Contra l’Atlético de Madrid li va tocar viure un partit altament hostil. Tenia el retorn al Metropolitano assenyalat en el calendari. Tràngol superat. Ara, dimecres, segon partit assenyalat en vermell. Arriba el clàssic. Primer clàssic per a Antoine. “Estic content i amb moltes ganes, serà un dia increïble i espero fer un gran partit. Serà la meva primera vegada. Espero estar tranquil i disfrutar del clàssic en la seva totalitat, a la gespa i al vestidor. És un partit del qual tothom ja comença a parlar molts dies abans per tot el que representa. És un partit que tothom espera, un duel molt important tant per a l’afició com per als jugadors”, explica el crac francès en declaracions als mitjans oficials del club.

Antoine, que després del partit al Reale Arena no va tornar amb la resta de l’expedició cap a Barcelona i es va quedar un dia més a Sant Sebastià amb permís del club –l’equip ahir no va entrenar–, ja sap què és marcar al Real Madrid. Suma un total de vuit gols contra el conjunt blanc, dos en la seva etapa anterior a la Real Sociedad i els altres sis amb la samarreta de l’Atlético. Dels vuit, set han estat en partit de lliga i l’altre, en la Champions.

“Sempre era bonic veure els clàssics per la televisió des de fora, com a espectador, i ara és un somni poder jugar-lo i ser jo un dels actors. Recordo molts partits d’aquest tipus, però n’hi ha un que recordo especialment, com segurament recorden també molts aficionats culers i seguidors del futbol en general: és l’ovació a Ronaldinho en aquell 0-3 de fa anys al Santiago Bernabéu”, confessa. Dimecres, arriba el seu torn.

8

gols

contra el Real Madrid

CONFESSIONS SOBRE EL SEU PRIMER CLÀSSIC

Estic content i amb moltes ganes. Serà un dia increïble i espero fer un gran partit. És un partit que tothom espera. Vull gaudir-lo
Vaig mirar molts clàssics per la televisió. Era bonic. Ara, és un somni poder jugar-lo i ser jo un dels actors
Recordo aquella ovació del Santiago Bernabéu a Ronaldinho en aquell 0-3 de fa ja alguns anys
Antoine Griezmann
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)