Barça

Neymar: “Si no ets feliç en un lloc, has de marxar”

Neymar. El brasiler torna a obrir la porta a marxar del PSG i elogia al seu amic Messi

“Mai vaig voler ferir ningú, però tinc al meu cap que si no ets feliç en un lloc, has de marxar”. D’aquesta manera, Neymar torna a obrir la porta a una sortida del París Saint Germain. Ho fa en una entrevista que publica avui la revista France Football i de la que ahir va fer un avançament el mitjà francès.

Neymar, que va estar a un pas de tornar el passat estiu al Barça, però va acabar quedant-se en el PSG perquè no va haver acord entre els dos clubs, diu que aquest any ho donarà tot pel club francès. “Avui sóc parisenc. Estic entregat al 100% i donaré tot en el camp perquè el PSG triomfi”. Una de les raons per les que Neymar vol tornar al Barça és per retrobar-se amb el seu amic, Messi, a qui elogia en la mateixa entrevista. “És increïble. És el millor que mai he vist jugar. No és estrany que porti sis Pilotes d’Or perquè porta molts anys sent el millor. Hauria d’haver una Pilota d’Or només per a ell”, diu el brasiler, que confessa que té ganes de guanyar-lo.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)