Barça

Valverde: “La gent s’expressarà lliurement i el partit es jugarà”

Ernesto Valverde. Prèvia Barça-Real Madrid

Ernesto Valverde acaba de comparèixer fa només uns instants en roda de premsa, després que el seu homònim a la banqueta, Zinedine Zidane, ho fes aquest matí a Valdebebas. Aquestes han estat algunes de les respostes més interessants del tècnic blaugrana de cara al clàssic que es jugarà demà al Camp Nou:

Sobre la convocatòria de Tsunami Democràtic.

“Ja vaig dir en el seu moment que creia que el millor hauria estat jugar el partit el dia 26, quan estava fixat. Al final es va prendre aquesta decisió d’ajornar-lo, però espero que el partit es jugui amb normalitat. Crec que la gent s’expressarà lliurement i el partit es jugarà, vaja”.

El canvi de rutines i tot el que envolta el partit.

“Nosaltres estem exclusivament centrats en el partit de futbol. Estem centrats en el que ens ocupa. Pensem en què passarà en els noranta minuts. en la resta, no. Pel que fa al canvi de rutines, tampoc ens afecta en excés o així hauria de ser”.

Els dos equips arriben empatats a punts.

“Estem tot just a la primera volta i encara queden molts partits per jugar. arribem els dos equips molt igualats i dubto que aquest partit acabi sent transcendent per guanyar la lliga o no perquè queda moltíssim”.

Sobre el Real Madrid.

“És veritat que en els últims anys hem aconseguit bons resultats contra ells, però espero la millor versió del Real Madrid. L’altre dia van empatar al minut 95 a Mestalla. És un equip que no es rendeix i aquí al Camp Nou acostumen a fer bons partits”.

Anul·lar a Benzema.

“Benzema està fent una grandíssima temporada. Està marcant gols. Efectivament serà important per a nosaltres tenir-lo controlat”.

Primer clàssic per a Ansu Fati, Carles Pérez, De Jong... i Griezmann.

“Són partits especials i ho podran viure en primera persona, des d’abaix. Esperem que quan acabi el partit estiguin satisfets. Voldrà dir que ha anat bé”.

La polèmica amb el VAR i el penal no xiulat a Piqué a Sant Sebastià.

“Tots vam intuir que si l’àrbitre hagués anat a revisar l’acció, hauria xiulat penal sobre Piqué. No ho va fer i tinc poc més a dir. Però estava clar que amb la instauració del VAR no s’acabarien les polèmiques”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)