Barça

Moviment al Barça pensant en les eleccions

Junta directiva. Emili Rousaud, nomenat vicepresident institucional, és l’escollit per liderar la candidatura continuista en els comicis del 2021

Canvis en la junta directiva del FC Barcelona pensant ja en les eleccions a la presidència del 2021, a les quals no es podrà presentar Josep Maria Bartomeu. El club va comunicar ahir el nomenament d’Emili Rousaud com a vicepresident institucional, càrrec que estava vacant des de la dimissió de Carles Vilarrubí el dia 1 d’octubre del 2017 pel fet d’estar en desacord amb la disputa del Barça - Las Palmas el mateix dia que molts catalans eren agredits per les forces de seguretat de l’Estat per defensar les urnes en el referèndum d’autodeterminació de Catalunya.

L’ascensió de Rousaud, que era vocal des del juliol del 2015, no és més que la confirmació que l’empresari barceloní és la persona escollida per la junta per liderar la candidatura continuista en les eleccions que s’han de fer l’any 2021. Rousaud és la figura que més consens ha tingut després que Jordi Cardoner decidís fer un pas al costat. Els noms de Xavi Vilajoana i Maria Teixidor també havien sonat com a possibles candidats continuistes.

Rousaud, des que va entrar en la directiva del Barça, era el responsable de l’oficina d’atenció especialitzada, departament que vetlla per les polítiques d’accessibilitat, inclusió i mobilitat al club. Llicenciat en ciències empresarials i MBA per Esade, llicenciat en direcció i administració d’empreses per la Universitat Politècnica de Catalunya i màster en assessoria i gestió tributària per Esade, és fundador i director general de Factor Energia SA, càrrec que combina amb la vicepresidència de la patronal catalana Pimec. Amb aquest moviment, Rousaud guanya protagonisme i es pretén que comenci a ser una cara coneguda dins de la massa social blaugrana.

La directiva del FC Barcelona també va informar de la incorporació de David Bellver, soci 45.015, com a vocal adscrit a l’àrea esportiva. Bellver tindrà funcions vinculades a les competicions internacionals organitzades per la UEFA i la FIFA. Va ser membre i coordinador de la comissió esportiva del futbol formatiu del club entre el 2003 i el 2005 i des del 2010 és responsable de les relacions institucionals davant la UEFA. Bellver, nascut a Barcelona el 4 de setembre del 1968, és diplomat en ciències empresarials i assessor fiscal. Fundador de Bellver Assessorament i Gestió Empresarial, és soci de Micfootball SL, empresa especialitzada en l’organització d’esdeveniments esportius, i president de l’Agrupació Esportiva Micfootball, organitzadora del torneig MIC. També és membre del consell assessor del Patronat de Turisme Girona-Costa Brava.

ROUSAUD

Directiu des del juliol del 2015, és fundador i director general de Factor Energia

MÉS MOVIMENTS

David Bellver s’incorpora a la directiva i formarà part de l’àrea esportiva
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)