Barça

“És un partit definitiu i ens ho prenem seriosament”

Valverde en 9 frases.

NOU ESCENARI: “Estem aclimatant-nos a tot. L’any passat ja vam jugar a Tànger. És una experiència més. Acabem d’arribar. Hem tingut un problema amb el trànsit i ja veurem.”.

LA SEMIFINAL CONTRA L’ATLÉTICO: “És un format diferent perquè no és una eliminatòria, és un partit definitiu i ens ho prenem amb la seriositat que té, com a la Lliga un partit molt disputat.”.

ARTURO VIDAL TITULAR?: “Hem de pensar que no se n’anirà a cap equip. Compto amb ell. Demà ja veurem si juga d’entrada. No dono cap pista.”.

MERCAT: “Arturo Vidal juga amb nosaltres i demà serà al camp o a la banqueta. No atenem que altres equips s’interessin pels nostres jugadors, com nosaltres no atenem a jugadors d’altres equips.”.

NOU FORMAT SUPERCOPA: “És la meva cinquena Supercopa. En tres, he jugat en camp del rival. Es fa estrany jugar amb quatre equips però és el que hi ha. Si em donessin a triar, preferia el format anterior, però és la Federació qui decideix.”.

EL RETARD: “: Hem conegut la ciutat (RIU). El xofer ha pensat que anàvem a l’estadi i ha hagut de tornar i estàvem a uns quants quilòmetres i hi havia molt trànsit.”.

MESSI: “És un jugador que quan no està el trobem a faltar. És un tipus de jugador que quan no és al camp. És el millor de el món i es nota quan no està.”.

SUPERCOPA A L’ESTIU O A L’HIVERN?: “Sempre estem acostumats a que sigui el primer títol de temporada i a mi em sembla bé. Ja ho valorarem quan acabi. No sé a nivell esportiu, de campió de Lliga i de Copa només n’hi ha un.”.

MOMENT DE L’EQUIP: “Cadascú ho veu d’una manera determinada. Hi ha vegades que ens marquen al principi i remuntem i de vegades és al final. No tenim alts i baixos. No hem aconseguit els mateixos punts, l’equip està bé i tenim l’oportunitat de guanyar tots els títols.”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)