Barça

Huelva-Barça i Espanyol-Logroño

Copa femenina. El sorteig pur de l’eliminatòria de vuitens de final, que es disputarà els dies 11, 12 i 13 de febrer, emparella les jugadores de Lluís Cortés amb un equip que ja han guanyat a domicili aquest curs

Els equips femenins del FC Barcelona i el RCD Espanyol van conèixer ahir al migdia els seus rivals en els vuitens de final de la copa. El sorteig pur que es va fer a la seu de la federació espanyola de futbol, a Las Rozas, va emparellar les blaugrana amb l’Sporting de Huelva i les blanc-i-blaves, amb el Logroño. L’eliminatòria es disputarà a partit únic, els dies 11, 12 o 13 de febrer.

El Barça viatjarà a Andalusia per enfrontar-se a l’Sporting de Huelva, un equip de la zona baixa de la taula que ja ha derrotat a domicili (0-1) en el partit de lliga d’aquesta temporada. L’Espanyol, per la seva banda, s’enfrontarà, com a local, a l’EDF Logroño, que és setè i que es va imposar, en la darrera jornada de la primera volta de la lliga, (1-3) a la ciutat esportiva Dani Jarque. Jordi Ferrón, el tècnic espanyolista, considera que aquesta eliminatòria de copa intersetmanal “pot ser bona per desconnectar de la lliga.”

Pel que fa a la resta del sorteig, la Real Sociedad encetarà la defensa del títol com a amfitriona, davant el Madrid CFF, mentre que l’Atlético de Madrid, el campió de lliga, toparà amb el Real Betis com a visitant. L’Athletic Club rebrà el Granadilla de Tenerife, el Sevilla competirà a casa davant el Llevant i el Deportivo, la revelació d’aquesta temporada, jugarà com a local davant el València.

Athletic-Granadilla
Tacón-Rayo
Sp. Huelva-Barça
Sevilla-Llevant
R. Sociedad-Madrid
Espanyol-Logroño
Deportivo-València
Betis- At. Madrid
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)