Barça

Braithwaite es guanya la gent i aporta dinamisme

Revulsiu. El davanter danès va anar de més a menys però va demostrar que pot ser molt útil per a l’equip en uns moments de la temporada en què no s’està gaire sobrat en l’aspecte ofensiu

Martin Braithwaite ha caigut amb bon peu en el FC Barcelona. El seu fitxatge va ser tota una sorpresa perquè el seu nom va ser l’últim a aparèixer en les travesses per reforçar l’atac blaugrana després de confirmar-se la lesió de llarga durada d’Ousmane Dembélé, que ha permès al Barça incorporar un futbolista amb el mercat d’hivern tancat. Va arribar procedent del Leganés, que s’està jugant la continuïtat a primera, però Braithwaite ha demostrat en el poc que ha jugat que el canvi d’objectiu no l’ha afectat, sinó que continua jugant amb la mateixa mentalitat amb què ho feia en el Leganés.

Contra la Real Sociedad va debutar com a titular i va ser un dels protagonistes del partit pel seu dinamisme i per la seva participació. Diu molt de com està l’equip perquè l’aficionat del Barça s’aferrés a ell en el duel contra els bascos. El van veure com un dels pocs jugadors que aportaven dinamisme, intensitat i velocitat, en un joc excessivament lent. Braithwaite sembla jugar amb una marxa més que els seus companys. En el primer temps va ser l’atacant més destacat i el que més va rematar, en tres ocasions. Va demostrar que té una bona connexió amb Messi, que va saber llegir-li les seves rematades a l’espai. En la primera va rematar amb l’esquerra; després, amb la cama dreta després d’un gran control, i en l’última ho va fer de cap a la sortida d’un córner. Acostumat a jugar partits transcendentals per salvar la categoria, es va dirigir al públic reclamant que no parés d’animar, gest que va agradar als seguidors, que el van aplaudir durant força estona i que el veuen com un futbolista que ho dona tot.

El seu rendiment va anar de més a menys perquè en el segon temps amb prou feines va participar. En 88 minuts va fer 35 intervencions, però contrasta amb les 24 de Griezmann, que va passar pel partit amb més pena que glòria. Braithwaite va rematar tres cops a porteria, mentre que el francès no ho va fer cap vegada. El danès va perdre tres pilotes i en va recuperar una. Contra el Madrid va intervenir sis cops en els vint-i-un minuts que va jugar, temps suficient per fer una rematada i dues centrades a l’àrea. El dia del seu debut contra l’Eibar també va rematar en una ocasió en el poc temps que va tenir sobre la gespa.

LA DADA

Contra la Real va rematar tres cops a porta mentre que Griezmann no ho va fer cap vegada

Baixa la mitjana de gols per partit

El Barça de Quique Setién és menys golejador que el de Valverde. Malgrat que va marcar des del punt de penal en el partit contra la Real Sociedad, l’equip està notant la davallada golejadora de Messi en la lliga, mentre que la resta de jugadors no li està agafant el relleu a l’hora de veure porteria. Amb Setién, el Barça ha marcat catorze gols en vuit partits, el que fa una mitjana de 1,75 gols per partit, unes xifres inferiors a les que tenia quan l’entrenava Valverde, quan va fer quaranta-nou gols en dinou partits. Una mitjana de 2,6.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)