Barça

Ajornat el Barça - Nàpols

Crisi del coronavirus. La UEFA suspèn tots els partits de Champions i Europa League de la setmana vinent

La UEFA ha ajornat el partit de tornada dels vuitens de final de la Champions que havien de jugar dimecres vinent el Barça i el Nàpols al Camp Nou. Com explicàvem ahir, el màxim organisme europeu no ha esperat a la reunió d’urgència que té convocada per dimarts i aquest matí ha decidit suspendre, per la crisi del coronavirus, tots els partits de Champions i també d’Europa League que s’havien de jugar la setmana vinent. La UEFA ja havia suspès ahir els partits entre el City i el Real Madrid i la Juventus i el Lió i avui ha fet el mateix amb el Barça - Nàpols i el Bayern - Chelsea, a més de tots els d’Europa League. Com és lògic, també s’ha ajornat el sorteig de quarts de final de les dues competicions que s’havia de fer el dia 20 de març.

La UEFA manté per dimarts la reunió que ha de fer per videoconferència amb representants de les 55 federacions adscrites i a la qual ha convidat a representants de les lligues europees, la ECA i la FIFPro. Allà es decidirà sobre el futur de les competicions europees, el calendari i també sobre el possible trasllat de l’Eurocopa a l’estiu de 2021.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)