Barça

Coutinho passa per la sala d’operacions

Mala sort. Inoportuna lesió al turmell dret del brasiler, que serà baixa per temps indefinit

El Bayern de Munic ha anunciat que Philippe Coutinho ha estat sotmès a una operació en el seu turmell dret i que serà baixa durant un temps indeterminat. “Durant el procediment s’han eliminat els cossos articulars lliures en l’articulació. L’operació ha estat reeixida. Coutinho començarà la seva rehabilitació d’aquí a uns 14 dies”, es pot llegir en el comunicat del club alemany.

Coutinho, que defensa els colors del Bayern, cedit pel Barça, fins a final de temporada, ha començat a exercitar-se aquesta setmana amb els seus companys. El més probable és, doncs, que s’hagi produït una lesió en un d’aquests entrenaments.

La lesió arriba, en tot cas, en un moment en què es parla del futur del brasiler. No sembla que el Bayern vulgui pagar els 120 milions d’euros de la seva opció de compra, ni tampoc que el Barça el vulgui recuperar. La Premier League podria ser el seu destí, sempre que aquesta inesperada intervenció quirúrgica no ho impedeixi.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)