Barça

Ja són oficials els entrenadors del futbol formatiu del curs que ve

Barça. Sense canvis a les banquetes dels sis equips de futbol 11, sí que hi ha moviment en els equips de futbol 7

El FC Barcelona ha fet oficials els noms dels tècnics dels seu futbol formatiu per a la temporada 2020/21. No hi ha cap canvi en els sis equips de futbol 11: Franc Artiga, Óscar López, Sergi Milà, Marc Serra, David Sánchez i Albert Puig continuaran dirigint, respectivament, el Juvenil A, el Juvenil B, el Cadet A, el Cadet B, l’Infantil A i l’Infantil B.

A les banquetes de l’Futbol 7, però, sí hi haurà canvis. L’Aleví A l’entrenarà Pau Moral, fins ara tècnic de l’Aleví D; i l’Aleví B, el fins ara tècnic de l’Aleví A, Jordi Pérez. Eric Campos, que fins ara havia entrenat a l’Aleví B, serà l’encarregat de dirigir l’Aleví C. Juan Antonio Gil, fins ara tècnic de l’Benjamí A , serà l’entrenador de l’Aleví D.

En els benjamins, més canvis. Dani Segòvia serà el tècnic del Benjamí A després de portar aquesta temporada el Prebenjamí. El Benjamí B l’agafarà David Sánchez, que aquesta temporada havia liderat a l’Benjamí C. Mario Jordà deixarà de ser tècnic de l’Benjamí D per ser-ho del l’Benjamí C. Jordi Poma es farà càrrec de l’Benjamí D després de deixar de ser el segon tècnic de l’Benjamí A.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)