Barça

“Veig l’equip amb un punt de motivació especial”

Barça. Quique Setién assegura que els seus jugadors tenen ganes de reprendre la competició, però admet que els faltarien uns dies de preparació

Tothom té ganes de futbol, i en especial els futbolistes. Malgrat les reticències inicials, el fet de tornar als entrenaments, el contacte amb la pilota, la proximitat del reinici de la competició i el retorn sense problemes de la lliga alemanya, han provocat que els jugadors ja vegin amb molt bons ulls tornar-se a vestir de curt. Els del Barça no en són una excepció i ja frisen per saltar a la gespa de Son Moix contra el Mallorca. “Tots els jugadors en tenen moltes ganes i estan molt motivats per jugar. Veig l’equip amb un punt de motivació especial. Suposo que passa a tots els conjunts”, comenta Quique Setién.

El tècnic càntabre, això sí, reconeix que li hauria agradat disposar de més dies de feina per preparar l’equip, però no es queixa per com arriben els seus futbolistes al retorn de la lliga. “Hauríem necessitat una setmana més per estar realment en condicions, però l’equip està bastant bé pel treball que hem fet”, destaca. Un fet que considera que deu ser recurrent per a tots els entrenadors de la lliga. Això també canviarà la gestió que pugui fer dels minuts de la plantilla. “El més normal en una pretemporada és jugar partits i dosificar els minuts, i ara serà diferent. Veurem com són els partits i la situació de cada jugador, ja que cadascun és diferent.”

Setién també trobarà a faltar jugar amb públic a la graderia, una situació que tots els que l’han vist defineixen com a estranya i incòmoda. “Trobarem a faltar l’estímul i el suport del públic, que té una gran influència. És una situació especial que intentarem superar, però això passarà també als rivals quan juguem fora de casa. Buscarem donar alegries als afeccionats.”

Pel que fa a la competició, no té el més mínim dubte que si volen ser campions hauran de guanyar la majoria dels partits perquè el Real Madrid no els ho posarà gens fàcil. “Pensem que hem de guanyar tots els partits si volem ser campions. Tenim una bona disposició mental i ja veurem com es van desenvolupant els partits i les dificultats que ens posen els rivals”, conclou.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)