Barça

HARUNA BABANGIDA

JUGADOR ESTRANGER AMB MÉS PARTITS A LA HISTÒRIA DEL FILIAL (136)

“Jo només volia jugar i gaudir”

Hi ha hagut poques irrupcions en el Barça B com la d’Haruna Babangida (Kaduna, Nigèria, 1982), que amb 16 anys va viure la seva etapa més gloriosa com a futbolista vestint la samarreta blaugrana. Quan la va abandonar, res va ser el mateix.

Quin record té del seu primer partit al Miniestadi?
Jo havia anat amb el primer equip alguna pretemporada, havia jugat partits amistosos, de manera que estava preparat. Però fins que no tenia 16 anys la normativa no em deixava jugar. I recordo que el Barça B arrossegava una mala ratxa, vuit partits sense guanyar, de manera que vaig sortir, vaig marcar dos gols, vaig donar dues assistències i vam guanyar.
Com portava aquell èxit sent tan jove?
Es parlava molt de mi però jo en aquella època no entenia gaire el castellà, així que no n’acabava de ser del tot conscient. Al cap i a la fi jo només volia jugar i gaudir amb la pilota.
Quines han estat les claus perquè el filial del Barça s’hagi convertit en una referència?
Han passat jugadors importantíssims i amb molta qualitat però el club ha mantingut un estil que ha potenciat aquestes virtuts. Un estil molt bonic i que la gent veu i reconeix.
Marxen massa joves els nois?
Si estàs en un dels millors equips del món, arribar al primer equip no serà fàcil. Però jugar en el Barça és el millor que et pot passar, de manera que cal insistir i buscar oportunitats.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)