Barça

Matheus Fernandes: “Sempre vaig tenir l’ambició de vestir la samarreta del Barça un dia”

En una entrevista a Barça TV, Matheus Fernandes, mostra la seva il·lusió per poder començar aviat la seva etapa com a jugador blaugrana. Arribar a aquest club era un dels seus somnis. “Sempre vaig tenir l’ambició i el somni de vestir la samarreta del Barça un dia.”, afirma. El migcampista brasiler és ambiciós. “Vull conquerir títols importants. He de deixar la millor impressió possible, i si es pot, acabar la meva carrera aquí.”.

Matheus està encantat de compartir equip amb Leo Messi però revela que el seu ídol i un jugador amb qui s’emmiralla és Sergio Busquets. “Els meus ídols... jo sempre m’he fixat en molts jugadors, però el primer de tots va ser Busquets, sempre em vaig inspirar en ell. He tingut d’altres també, jugadors com Xavi, Iniesta o Messi, tots ells per a mi són referents. Em fa molt feliç saber que estic sent comparat amb un gran jugador, i personalment el meu ídol. No sé si seré capaç de fer el que ha fet ell amb la samarreta del Barça, però espero tenir una bona trajectòria, fer el màxim possible i contribuir molt al FC Barcelona.”, destaca.

Pels qui no el coneguin com a jugador, Matheus es defineix. ““Sóc un jugador alt, ràpid, que guanyo a l’adversari sovint perquè tinc una bona velocitat. Robo molt la pilota també, tinc una bona pressió de joc, i sóc tècnic, i jo crec que això m’ajudarà bastant en la meva adaptació a Barcelona.”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)