Barça

Arturo Vidal, en “mode relax” i amb el cap a Milà

Mercat. El xilè respon a la seva absència en la primera llista de convocats de Koeman amb una imatge a Instagram amb un gelat a la mà

Ronald Koeman ha iniciat la seva aventura al Barça amb personalitat. Fugint del sagrat 4-3-3 i abraçant-se al seu 4-2-3-1. Això en l’apartat tàctic, perquè en el pla esportiu ja fa dies que va demostrar la seva mà de ferro comunicant a homes com Luis Suárez, Rakitic, Arturo Vidal i Umtiti que no comptava amb ells per a aquesta temporada. Una petita revolució com va fer Guardiola en el seu dia amb Ronaldinho, Deco i Eto’o, salvant clarament les distàncies. Rakitic ja fa dies que va marxar a Sevilla i l’adeu d’Arturo Vidal està a punt de caure. Imminent. El xilè no va entrar ahir en la primera llista de convocats de l’era Koeman –tampoc Suárez, ni Umtiti, ni homes com Rafinha– i en les pròximes hores podria volar cap a Milà per tancar el seu traspàs a l’Inter.

La seva absència en la convocatòria va tenir rèplica a les xarxes socials. Poc després que el club facilités la llista de convocats de Koeman, el migcampista xilè va publicar una imatge seva a Instagram amb un gelat a la mà acompanyada d’un text que deia “mode relax”.

Segons Sky Sports, l’Inter de Milà, per facilitar la seva arribada, estaria disposat a acceptar una fórmula similar a la del Sevilla amb Rakitic i pagar un cost fix simbòlic pel traspàs, lligat a uns variables assequibles més alts. Antonio Conte l’espera amb els braços oberts. El xilè serà el pròxim d’abandonar el club.

SORTIDA IMMINENT

El seu adeu serà oficial en breu i podria volar cap a Itàlia en les pròximes hores
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)