Barça

Hi haurà vot de censura

Barça.

Un dels promotors del vot de censura, Jordi Farré, ha anunciat que s’han validat el mínim de signatures per tirar endavant el referèndum vinculant sobre la continuïtat de Josep Maria Bartomeu i la seva junta directiva. La iniciativa necessitava 16.521 signatures i, segons Farré, la mesa encarregada de la validació, ha comunicat que s’ha arribat al mínim.

“El primer que voldríem fer és donar les gràcies a tots els socis que han donat suport”, ha explicat Farré davant dels mitjans: “No hi ha res a celebrar perquè estem aquí per treure la junta directiva però estem contents perquè hem treballat molt”, ha afegit Farré envoltat dels seus assessors. El Barça ha de comunicat el nombre exacte de signatures validades de les mes de 20.000 que es van presentar i, aleshores, s’establiria un calendari que pot desembocar en la votació a final de mes. Tot plegat, només ho pot impedir Josep Maria Bartomeu si al final decideix presentar la seva dimissió. “Tan de bo passés això i estalviéssim al club i als socis tot aquest tràngol. No m’agradaria que [Bartomeu] fos el primer president censurat de la història de manera que el millor que pot fer és marxar”, ha assenyalat Farré.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)