Barça

El Logroño també passa per la piconadora del Barça (6-0)

1a divisió femenina. El partit queda decidit en els primers 20 minuts, amb els gols de Martens, Graham i Losada; després han marcat Aitana, dues vegades, i Putellas

Segona jornada de lliga i segona golejada del FC Barcelona. Aquesta vegada a casa i contra el Logroño. Les jugadores blaugrana -que han rebut el trofeu de campió de lliga de la temporada passada de mans de Joan Soteras, president de la federació catalana- han estat infinitament superiors al seu rival des de la sacada inicial. De fet, abans del minut 20 ja havien sentenciat el partit amb tres gols: el primer de Lieke Martens, el segon de Caroline Graham i el tercer, de la capitana, Vicky Losada. Aitana Bonmatí, aprofitant una errada defensiva ridícula, ha signat el quart abans del descans.

A la segona part el Barça ha aixecat el peu de l’accelerador i Lluís Cortés, que ha deixat alguna de les seves habituals titulars a la banqueta, ha aprofitat per fer rotacions. Tot i així, el partit ha continuat sent un atac i gol. Alexia Putellas, que precisament ha sortit en la represa, ha signat el cinquè en el tram final i Aitana ha repetint, arrodonit el marcador en l’afegit.

El pròxim 2 de desembre, el Barça de Lluís Cortés tornarà a enfrontar-se al Logroño en la final de copa. Queda clar qui és el favorit.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)