Barça

El vot de censura tindrà vuit seus

Barça. El club habilitarà sis punts de votació a Catalunya, un altre a Madrid i un també a Andalusia

El format de la logística del vot de censura comença a agafar forma. Una de les principals novetats és que s’habilitaran fins a vuit seus electorals per poder exercir el dret a vot. Els socis del FC Barcelona podran votar a les quatre capitals catalanes (Barcelona, Girona, Lleida i Tarragona) i a dues localitats més del territori. Serà la Cerdanya i un sisè punt de votació a la Catalunya Central, que si no hi ha canvis d’última hora serà Vic. Els socis blaugrana residents a Madrid també tindran la possibilitat de votar perquè s’habilitarà també un punt de votació a la capital de l’Estat espanyol. La vuitena seu electoral serà a Andalusia. Encara no hi ha una designació definitiva, però podria ser a la ciutat d’Almeria, que és la província amb més socis del club.

Pel que fa al calendari, dijous la mesa del vot de censura ha de fixar la data del referèndum a proposta del club, i el cap de setmana del 31 d’octubre i 1 de novembre continua sent la primera opció ara mateix. Els promotors de la moció preferien que la votació fos el cap de setmana del clàssic, però si no hi ha cap gir en els esdeveniments serà el del 31 d’octubre i 1 de novembre. La votació es farà en dos dies per evitar tant com sigui possible aglomeracions. En aquest sentit el club i els promotors de la moció esperen que el govern acabi de perfilar altres aspectes de la logística per tal que la votació sigui segura en l’aspecte sanitari.

PUNTS DE VOTACIÓ

Es votarà a les quatre capitals catalanes, a Vic i la Cerdanya, a Madrid i Almeria
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)