Barça

Gerard Figueras: “Si el Barça demana un ajornament del vot de censura per la situació sanitària, ho estudiarem”

Moció de censura. Les restriccions i mesures aprovades avui pel Govern per reduir els contagis de coronavirus podrien comportar canvis de calendari en clau de referèndum

“La pandèmia pot incidir en el vot de censura, si més no durant aquests 15 dies. Si el Barça demana un ajornament per la situació sanitària, ho estudiarem. Amb voluntat, es podria fer”. Són paraules del Secretari General de l’Esport, Gerard Figueras en declaracions al programa Tot Costa de Catalunya Ràdio.

El Barça presentarà demà dijous el protocol logístic per organitzar el referèndum, que ha de ser ratificat posteriorment per la Mesa del vot de censura. Sobre la taula hi ha un pla per diversificar la votació en vuit punts estratègics del territori: sis punts a Catalunya (Barcelona, Girona, Lleida, Tarragona, Vic i La Cerdanya) i dos punts més a la resta de l’Estat, que serien Madrid i una ciutat andalusa, possiblement Almeria. També hi ha previst que la votació es faci en dos dies per afavorir que no hi hagi tanta concentració de gent. Com explicàvem en dies anteriors, ara mateix sembla que dissabte dia 31 d’octubre i diumenge 1 de novembre serien els dies escollits pel club.

Amb tot, les noves restriccions aprovades avui pel Govern i que entraran en vigor a partir de demà a la nit podrien fer que el vot de censura patís nous canvis de format i fins i tot de calendari. La possibilitat d’un ajornament, com explica Gerard Figueras, existeix. Des del club consideren que és la Generalitat qui hauria d’agafar la iniciativa i liderar aquest ajornament. El Barça està pendent també de l’evolució de la investigació que estan duent a terme la Guàrdia Civil arran de la denúncia presentada pel mateix club, en què es denunciaven irregularitats en el procés de recollida de signatures per a la moció.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)