Barça

Koeman: “No espero un Madrid vulnerable”

El clàssic. El tècnic del Barça reconeix que una victòria contra l’etern rival reforçaria el seu projecte

En la roda de premsa prèvia al clàssic del Camp Nou, aquestes han estat les declaracions del tècnic del FC Barcelona, Ronald Koeman:

Un clàssic sense public: “És estrany un camp tan gran i que no ens ajudi amb l’ambient. Però hem d’acostumar-nos. Tant de bo aviat puguem tenir l’ambient. ”

Com s’arriba millor a un clàssic, després d’un triomf o d’una derrota?: “Sempre hi ha molta pressió. No depèn de l’últim resultat. Pot ser que el Madrid no hagi estat al seu nivell els dos últims partits, però no vol dir que vindrà amb la moral baixa. És un equip gran, amb gent molt experta. No crec que influeixi el que ha passat darrerament.”

Griezmann: “Te opcions com qualsevol altre jugador. No és bo discutir en cada partit la seva funció. Hi ha més jugadors. L’equip és el més important. Triem els millors jugadors per treure el millor resultat possible.”

Pressió especial abans d’aquest partit?: “Tan de bo dormi tranquil. Clar que és un partit diferent. Sempre hi ha més pressió, però porto molts anys en aquest esport. Demà jugarem un partit important contra el nostre gran rival. Per la meva experiència, estic acostumat a dormir bé abans d’aquests partits.”

Piqué: “En Gerard porta molts anys aquí. Jo porto només dos o tres mesos, com a entrenador. Té la seva opinió, la respecto. És una persona llesta i sap que, tot i que faci una entrevista d’aquesta mena, demà jugarà i ho ha de fer bé.”

Un Madrid ferit: “Quan comets errades vols millorar. No té cap sentit que no vinguin motivats. Els seus jugadors, com els nostres, tenen molta experiència. No espero un Madrid vulnerable. Al contrari.”

Què té preparat per contrarestar el Madrid?: “Acostumen a jugar més un 4-4-2 contra nosaltres que no pas un 4-3-3. Segurament no deixaran els espais que han deixat els últims partits. Esperem un Madrid més compacte i que deixi menys espais. També és important per ells la presència de Ramos.”

Jordi Alba: “L’última paraula la té ell. També parlaré amb els metges. i decidirem demà. En l’entrenament d’aquest mati l’he vist molt bé. Té moltes possibilitats de jugar.”

Onze de veterans o de joves?: “El més important és el rendiment. No veig un equip de gent experimentada, la gent jove ha de guanyar experiència jugant partits. Nomes miro el millor equip per demà. No depèn dels anys dels jugadors.”

Motivació: “No tinc cap queixa dels meus jugadors en aquest sentit. Han demostrat ambició i gana. Contra el Madrid sempre és alguna cosa més. Volem reaccionar i guanyar a casa per demostrar que estem en el bon camí.”

Massa aviat el clàssic: “És un partit igualat i no depèn de la situació dels equips. Hi ha molta qualitat i experiència. Són partits que es decideixen per detalls.”

Què suposaria guanyar al Madrid: “És important. Es guanya confiança amb les victòries. Els jugadors s’ho mereixen per la feina que fan. Demostren molta ambició per jugar en un sistema nou.”

Aspectes extraesportius: “No em preocupa. Si en els entrenaments i els partits veig que alguna cosa no va bé, ho diria. Per part del club és normal que vulguin baixar salaris. I també entenc els jugadors. Han de parlar entre ells. Jo haig de manar en els entrenaments i en els partits.”

Ansu i Vinicius: “Són molt bons, estan aprenent moltes coses. La seva trajectòria va molt ràpida i ho han demostrat en els entrenaments i en els partits.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)