Barça

“Guanyar el clàssic ens donaria molta confiança”

Ronald Koeman. Entrenador del Barça

No se’n refia, del Madrid, per molt que acabi de perdre contra dos rivals –teòricament– inferiors. Ronald Koeman sap molt bé el que és un clàssic, perquè en va jugar uns quants. “Sempre hi ha molta pressió. I no depèn de l’últim resultat. És possible que el Madrid no hagi estat al seu nivell els dos últims partits, però això no vol dir que vingui amb la moral baixa. És un equip gran, amb gent molt experta”, deia ahir en roda de premsa. “No té sentit que no vinguin motivats. No espero un Madrid vulnerable. Al contrari”, deia també. “Contra nosaltres acostumen a jugar més un 4-4-2 que un 4-3-3. Segurament no deixaran els espais que han deixat els últims partits. Esperem un Madrid compacte. És important per a ells la presència de Ramos”, rematava.

Per a Koeman, guanyar el clàssic d’avui és gairebé més important per la confiança que generaria en els seus jugadors, i en l’entorn, que pels tres punts. “És important. Es guanya confiança amb les victòries. I els jugadors s’ho mereixen per la feina que fan. Tenen molta ambició i ganes per adaptar-se a un sistema nou”, comentava. L’holandès, que va lamentar l’absència de públic, no va donar pistes sobre si tornarà a comptar amb Antoine Griezmann, suplent contra el Ferencváros: “Te opcions com qualsevol altre. No és bo discutir en cada partit la seva funció. Hi ha més jugadors.” Això sí, va confirmar la recuperació de Jordi Alba, tot i que no va assegurar la seva presència damunt la gespa en el clàssic: “L’última paraula la té ell. També parlarem amb els metges. En l’entrenament l’he vist molt bé. Té moltes possibilitats de jugar”, va dir.

Preguntat per les declaracions de Gerard Piqué, es va mostrar respectuós: “Porta molts anys aquí i jo, només dos o tres mesos, com a entrenador. Té la seva opinió, la respecto. És una persona llesta i sap que, tot i que faci una entrevista d’aquesta mena, demà [per avui] jugarà i ho ha de fer bé.” En la mateixa línia, interrogat pel fet que els seus jugadors es trobin enmig d’una negociació de rebaixa de sou amb la directiva, l’entrenador blaugrana es va mostrar conciliador: “No em preocupa. Si en els entrenaments i els partits veiés que alguna cosa no va bé per culpa d’això, ho diria. Per part del club és normal que vulguin abaixar salaris. I també entenc els jugadors. Han de parlar entre ells.”

RODA DE PREMSA

Espero un Madrid compacte. No deixarà els espais que ha deixat en els últims partits. Sergio Ramos és important per a ells
És normal que el club vulgui abaixar els salaris. I també entenc els jugadors. Han de parlar entre ells. No em preocupa, aquest tema
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)