Barça

El Dinamo-FCB, en clar risc de suspensió

Champions. L’equip de Lucescu ha aterrat a Barcelona en quadre; si un altre jugador de la llista A dona positiu per Covid-19, no es jugarà

Problemes i dels grossos per a Mircea Lucescu. El tècnic del Dinamo de Kíev tindrà veritables maldecaps per confeccionar un onze de garanties contra el Barça aquest dimecres al Camp Nou (21 h), en el supòsit que el partit s’acabi disputant, és clar, cosa que ara mateix està en suspens. L’equip de Ronald Koeman, invicte fins ara en la Champions després de dues victòries contra el Ferencváros (5-1) i el Juventus (0-2), rep un Dinamo que ha arribat a Barcelona en quadre. El coronavirus ha colpejat amb força la plantilla del conjunt ucraïnès. Lucescu té moltes baixes per a aquest partit, amb sis nous casos de Covid-19. Entre els afectats hi ha els dos porters Buschan i Boyko. Contra el Dnipro, Lucescu ja va haver de alinear el porter de l’equip juvenil, Nescheret.

Els sis nous positius són: Nikolai Xaparenko, Aleksandr Karavàev, Heorhiy Tsitaishvili, Denis Garmash, Mikkel Duelund i Tudor Baluta. Emil Karas, segon entrenador, i quatre membres més de l’equip tècnic també han donat positiu.

L’expedició del Dinamo està allotjada a l’hotel W. L’equip va aterrar ahir després de més de quatre hores de vol i ho va fer amb només tretze jugadors de la primera plantilla –és el mínim que exigeix la UEFA per poder competir– i sis jugadors del filial, que pertanyen a la llista B d’inscrits en la Champions. El Departament de Salut ha exigit màxima cautela amb l’expedició ucraïnesa, ja que podria haver-hi més afectats. Avui al matí, cap a les 10, els jugadors i el cos tècnic del Dinamo seran sotmesos a una altra prova PCR i si algun altre jugador de la llista A dona positiu, el partit s’haurà de suspendre, tal com marca el protocol de la UEFA.

El Barça està pendent del resultat de les proves com ja ho va estar la setmana passada del tercer test a què va ser sotmès Cristiano Ronaldo 24 hores abans del Juventus-Barça i en què va tornar a donar positiu. El Barça és líder del grup G amb 6 punts, mentre que el Dinamo de Kíev en suma només 1, després de perdre el primer partit contra la Juve i d’empatar el segon contra el Ferencváros.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)