Barça

“Ho estic vivint tot amb normalitat”

Pedri. El canari, encara amb disset anys, és una de les sensacions del Barça des que es va iniciar la temporada

Pedri és la gran sensació del Barça des que es va iniciar la temporada. El canari es va doctorara a Torí amb una gran actuació i es va estrenar com a golejador contra el Ferencváros. Demà, tercer partit europeu per al blaugrana.

EL PARTIT. “L’hem d’afrontar com un més. Hem de millorar i acabar les jugades amb gol i treure els tres punts per assegurar la classificació”.

EL SEU ESCLAT. “Ho he viscut tot amb normalitat des del primer moment i sabent que he de seguir creixent amb els millors. Ho porto amb normalitat com m’ha dit que he de fer sempre la meva família. Jo arribava de Las Palmas amb la intenció de quedar-me amb treball però no esperava tenir tants minuts”.

MESSI. “Ens ajuda de moltes maneres, amb consells dins del camp. Hem de gaudir d’ell i ell ja decidirà el que vulgui sobre el seu futur, nosaltres no ens hem de posar en el que ell decideixi”.

MILLOR POSICIÓ: “Es bo jugar en varies posicions, sempre he dit que on genero més perill és a la mitja punta però puc jugar en altres posicions”.

CONCENTRACIÓ: “Als entrenaments treballo molt el físic, és important per ajudar al lateral en banda, per exemple. La concentració la tinc des de sempre, és més una cosa de cap”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)