Barça

Les coses de Javier Tebas

Consells. El president de LaLiga diu que el Barça ha de rebaixar els salaris per poder acabar la temporada i aconsella als candidats a la presidència que deixin de banda l’independentisme

Quan parla Javier Tebas, president de LaLiga, no deixa indiferent a ningú. Ahir, ho va tornar a fer, amb protagonisme blaugrana. Per començar, l’obligació de reduir la massa salarial. “Alguns clubs han de continuar treballant per reduir més la massa salarial. Els grans afectats són València, Real Madrid i Barcelona. Aquests clubs tenen problemes perquè no es poden treure jugadors amb contracte. Per terminar la temporada ens falten uns 490 milions d’euros. El València no està en Champions i critiquen que vengui jugadors. És el que ha de fer. I el Barça ha de rebaixar els salaris dels jugadors per acabar la temporada, no li queda més remei”, diu Tebas, que va criticar la Superliga europea en la qual el Barça podria participar segons l’expresident Bartomeu. “Continua sent clandestina menys en 30 segons d’una roda de premsa de Bartomeu, que va sortir dient que havia signat uns papers. Em sembla un acudit. És impossible que surti un torneig amb les grans lligues en contra. És impossible que un gran club posi en risc el que li dona la lliga i la Champions. Haurien de trobar un fons de 12.000 milions d’euros. Quan ho va explicar Bartomeu, un president em va dir: Javier. jo no hi era en aquell bar”.

Tebas, que espera que Messi no deixi el Barça ni la lliga, tot i dir que la marxa de Cristiano o Neymar no les han notat ni ells, ni tampoc la Serie A i la Ligue1, també dona un consell als candidats a la presidència del Barça. “Espero que el tema de l’independentisme ho deixin de banda. Catalanisme, sí. Independentisme, no”.

Per últim, el president de LaLiga, parla sobre el retorn del públic als estadis. “Quan hi hagi vacuna, podrem tornar. Espero que quan estiguin vacunades les persones grans i altres col·lectius essencials, ja no hi haurà por al col·lapse sanitari i es podran plantejar aquestes coses”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)