Barça

Neymar no tornarà al Barça si guanya Víctor Font

Eleccions. El precandidat descarta la reincorporació del davanter brasiler en la presentació d’Antoni Bassas com a número dos del seu projecte

Missatge clar de Víctor Font: si guanya les eleccions a la presidència del FC Barcelona, Neymar Júnior no tornarà al club blaugrana. El precandidat ho va assegurar ahir al migdia, durant la roda de premsa telemàtica de presentació d’Antoni Bassas com a número dos del seu projecte. “Que encaixi esportivament ho hauria de dir Xavi Hernández. En tot cas, les decisions esportives haurien de ser validades per la junta directiva i, en aquest àmbit, Neymar no entra en el futur projecte del Barça si nosaltres governem. Un jugador que ha demandat el club i que ens va deixar tirats no pot tornar.”

Per altra banda, Font va respondre al president de LaLiga, Javier Tebas, que recentment ha demanat que la situació política de Catalunya i el procés cap a la independència no afectin la campanya electoral a la presidència del Barça. “Em van sorprendre les manifestacions de Tebas. Em coneix i sap quina és la nostra posició. El nostre projecte deixa de banda la ideologia, ens mou la meritocràcia i l’experiència rellevant. Que Toni Nadal i Antoni Bassas siguin membres del nostre equip deixa clar que tenim gent d’ideologies molt diverses”, va assegurar.

Pel que fa a Antoni Bassas, Víctor Font el va assenyalar com el seu número dos, però sense el càrrec de vicepresident. El periodista serà el responsable del gabinet de la presidència, amb àmplies atribucions. “Visualitzem una junta directiva sense càrrecs. Minimitzaríem els càrrecs associats a persones. I l’Antoni encapçalaria l’àrea executiva de màxima rellevància: el gabinet de la presidència. Les seves tasques englobarien la comunicació, les relacions institucionals, la fundació i el lideratge dels actes del 125è aniversari del club”, va revelar Font. Bassas, per la seva banda, va ser molt eloqüent en explicar com veu el present del FC Barcelona. “El Barça em fa patir. Per l’especialització creixent en els costats foscos de la vida, perquè sucumbeix a la divisió, perquè cada dia em costa més sentir parlar dels seus valors. Què vol dir «més que un club» en aquest moment? M’agradaria oferir un debat com més lliure millor de testosterona i de necessitat d’enemics per reafirmar-nos”, va sentenciar. “Ja no podem portar el club amb les estructures de sempre. Convé donar alguna resposta al context actual”, hi va afegir.

FONT I EL SEU NÚMERO DOS

Neymar no entra en el nostre projecte perquè és un jugador que ha demandat el club i que ens va deixar tirats
Antoni Bassas no seria vicepresident, sinó responsable del gabinet de la presidència
Víctor Font
PRECANDIDAT A LA PRESIDÈNCIA DEL FC BARCELONA
M’agradaria un debat lliure de testosterona i de necessitat d’enemics per reafirmar-nos
Antoni Bassas
NÚMERO DOS DE LA PRECANDIDATURA DE VÍCTOR FONT
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)