Barça

El Barça demana la suspensió cautelar de la sanció a Mapi León

Barça. Una piulada de la defensa, després de ser expulsada injustament en el Barça - Madrid del 31 de gener, ha provocat que la jutgessa de Competició l’hagi castigat amb quatre partits sense jugar i una multa de 601 euros

El FC Barcelona ha demanat al Comitè d’Apel·lació de la federació espanyola de futbol la suspensió cautelar de la sanció de quatre partits, i 601 euros de multa, que la jutgessa de Competició ha imposat a Mapi León per la piulada que va fer després de ser expulsada en el Barça - Real Madrid del passat 31 de gener. “A mi em faria vergonya. Avui m’ha tocat a mi, però és una rere l’altra. L’altre dia van anul·lar dos gols que eren vàlids al què avui ha estat el nostre rival. Però per a què hem de millorar, no?”, va publicar la defensa blaugrana en el seu compte de Twitter.

És la primera vegada que la jutgessa de Competició de la RFEF actua d’ofici amb la declaració d’una futbolista en xarxes socials. El procediment disciplinari a la futbolista del Barça es va obrir el passat 4 de febrer. Si, finalment, hagués de complir la sanció, Mapi es perdria els partits davant el València (casa), el Rayo Vallecano (fora), el Sevilla (fora) i el Llevant (casa).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)