Barça

El Barça, campió

Futbol. L’equip de Lluís Cortés guanya la seva segona lliga consecutiva després de derrotar el Granadilla (0-1) i l’empat del Llevant contra l’Espanyol

El Barça de Lluís Cortés acaba de ser proclamat campió de lliga per segona temporada consecutiva. Ha estat possible gràcies a la seva victòria per la mínima a Tenerife contra el Granadilla i a l’empat de l’Espanyol contra el Llevant. Les blaugrana han sumat la seva victòria número 26 en 26 partits gràcies a un gol de Bruna Vilamala. Una hora després jugava el Llevant, segon classificat, a la Ciutat Esportiva Dani Jarque contra l’Espanyol. Les de Cortés necessitaven una ensopegada de les valencianes i aquesta s’ha produït. Les valencianes, que s’han avançat en el marcador en la primera part amb un gol d’Andonova, han vist com les catalanes empataven, de penal, a falta de nou minuts per al final del partit. Baudet ha estat qui ha transformat el penal.

Pel que fa a l’Espanyol, l’empat contra el Llevant deixa l’equip de Rubén Casado a tres punts de la salvació.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)