Barça

Koeman: “L’últim mes cal respectar més el teu entrenador i els jugadors”

Ronald Koeman no ha pogut amagar que en l’últim mes no ha sentit que des del club li donessin tot el suport i confiança. En la seva última roda de premsa prèvia abans d’un partit de lliga ha tornat a reivindicar la feina feta tenint en compte els problemes que han tingut durant l’any i va exercir de portaveu del que pensen també els jugadors més veterans. Es veu capacitat per seguir dirigint l’equip i ha trobat a faltar que el ratifiquessin just abans del tram decisiu. El recull de les millors frases del tècnic holandès.

EL FINAL DE TEMPORADA: “L’últim mes cal respectar més al teu entrenador i els nostres jugadors. Entenc que no mereixen aquest tracte, molt més respecte, Hi ha moltes coses que cal fer diferent.”.

SEGUIRÀ?: “No ho sé, de veritat, no he parlat amb el president des del dinar de fa setmanes. Vam quedar per parlar i jo des del primer dia he dit que vull seguir, complir el meu contracte i l’última paraula la té el president. Veurem.”.

PARTIT A EIBAR: “És l’últim partit de la temporada i buscarem guanyar amb intensitat tot i que no podem fer més a la lliga. És l’últim i m’agradaria acabar guanyant aquest temporada.”.

DEMANARIA INDEMNITZACIÓ?: “No cal contestar abans d’hora. Som grans i estimem molt a aquest club però al final el president marca la direcció en tots els sentits. Parlaré amb el president. Sóc una persona que estima molt el club i si el club pensa que ha de portar un altre en parlem, Fins que no parli amb el president no puc contestar.”.

FALTA DE CONFIANÇA?: “A l’última part de la temporada no la noto. No hem parlat de futur i entenc que hi hagi dubtes pels últims resultats. Cal parlar. Cal guanyar coses al Barça, ho entenc, però sempre he donat la cara sent l’únic portaveu per part de club. Si a el final no guanyem i pensen que necessites un altre entrenador i altres jugadors perfecte, però crec que cal comunicar -ho.”.

BALANÇ: “En general si parles de la temporada que hem fet, a l’agost la signem. Vam guanyar un títol, lluitem per guanyar la Lliga fins fa dos o tres partits. El problema ha estat a partir de 2021 quan vam guanyar la Copa i la forma com retallem punts ens va donar esperança de guanyar la Lliga. Si, estem tristos, però amb tots els problemes que hem tingut aquesta temporada no és dolenta, tampoc és molt bona, sabent tot el que hem tingut en contra.”.

EL FUTUR DE MESSI: “Tant de bo segueixi molts anys aquí. Aquesta temporada ha tornat a demostrar que és únic. Com a persona i professional un 10. Tant de bo segueixi. Cal formar altres jugadors, buscar efectivitat de l’equip. El Barça amb Messi té molt més futur que sense Messi . Cal buscar 30 gols ... “.

PLANIFICACIÓ: “He fet el que he de fer com a entrenador, planificar pretemporada, fitxatges, baixes ... fins avui després de l’entrenament he parlat amb Planes i Alemany sobre detalls de la propera temporada. És la meva feina i m’agradaria fer-ho. Ho faig per amor a club i al meu treball, res més .”.

DESCANS PER MESSI I PEDRI: “Hi ha tres o quatre jugadors que han fet un esforç enorme en tots els sentits. No vull dir que altres no, però Frenkie, Pedri i Messi han jugat tots els minuts. Pedri se’n va a l’Eurocopa i Leo té Copa Amèrica i físicament he de protegir aquests jugadores.De Jong si estarà a Eibar.”.

EL FINAL DE JUGADORS CLAU: “Els jugadors no són ximples, saben perfectament el que poden donar a aquest club i saben més o menys quan estan en els últims anys o mesos. L’edat en futbol no perdona. Però es mereixen un bon tracte i respecte. Saben que no els queden 8 anys per davant.”.

AUTOCRÍTICA: “Sí, la tinc. Sóc el responsable dels canvis, dels joves que hem donat oportunitats, dels moments en què no hem estat. Em fa mal les ultimes setmanes d’aquesta temporada. Però ho vam tenir tot en contra. Cal analitzar tot el que hem fet. No penso que sigui el millor entrenador per aquest club, no, hi ha millors entrenadors depenent de jugadors i equip, però em veig molt capacitat de seguir sent l’entrenador .”.

DE CARA: “Des del primer dia vam dir que volíem canviar les coses però el camí no es fa en un any, es necessita més temps, canviar plantilla i fer-la més forta i buscar jugadors que ens donin més efectivitat. L’Atlético té una plantilla feta, la nostra no. Tenim una idea i un pla per lluitar per tots els títols grans.”.

PENEDIT D’HAVER VINGUT? “No, mai. La meva il·lusió sempre va ser entrenar el Barça i estic contentíssim per això fins avui. Hi ha molta pressió, però en aquest país es falta a el respecte a l’entrenador. Vull seguir, però hem de parlar.”.

LES BAIXES: “El que vam parlar es parla dins. En aquest club surten massa coses que no poden sortir. Per respecte als jugadors cal dir-ho a ells o als seus representants. És la meva manera de ser i així vull seguir.”.

MOMENT DUR: “Per als jugadors és una setmana difícil. L’atmosfera no és la millor ara, està clar. És normal. Cal parlar de la nova situació, del futur.”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)