Barça

Acabar la lliga amb dignitat

El partit. Enfrontament intranscendent i ple de comiats per tancar la temporada. Molts futbolistes del Barça jugaran el seu últim partit amb la samarreta blaugrana. Koeman també podria dir adeu. L’Eibar s’acomiada de la primera divisió

Eibar Barça

EIBAR:Dmitrovic; Rober Correa, Oliveira, Arbilla, Cote; Atienza, Diop, Recio, Bryan Gil; Sergi Enrich i Kike García.BARÇA:Iñaki Peña; Mingueza, Araújo, Umtiti; Dest, Pjanic, De Jong, Ilaix, Junjor; Griezmann i Dembélé.ÀRBITRE:Jaime Latre (aragonès).HORA:18.00. Movistar LaLiga 2.

El Barça de Ronald Koeman posa avui el punt final a la temporada en un partit intranscendent. Ho fa contra un Eibar que ja és equip de segona divisió i amb les baixes de Lenglet per sanció, de Coutinho, Ansu Fati, Sergi Roberto i Ter Stegen per lesió i de Pedri i Messi, els dos ja de vacances.

El partit podria ser l’últim de molts futbolistes blaugrana. Cap jugador del Barça acaba contracte, excepte Messi, però la nova junta directiva de Joan Laporta, després d’haver perdut la lliga en un trist final de curs, ja ha anunciat una revolució. Podria ser l’últim partit de futbolistes que se saben descartats, com Neto, Umtiti, Pjanic, Braithwaite i Junior, però podria ser-ho també per a alguna de les vaques sagrades a les quals la nova directiva està disposada a obrir la porta si no accepten una important rebaixa salarial i un canvi de rol.

Amb el tècnic sense saber tampoc el seu futur i veient-se més fora que dins, Koeman pot donar aquesta tarda l’oportunitat d’acomiadar-se a molts jugadors o apostar per joves del filial que són futur del club, com Iñaki Peña, Ilaix Moriba, Mingueza i Konrad.

El partit també servirà per acomiadar l’Eibar de primera després de set anys a l’elit. I el seu tècnic, Mendilibar, que plega.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)